2777
2789
عنوان

ضرر مالی بزرگ دم عید

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 33 پست
منم اولش خیلی غصه خوردم داشتیم دیوونه میشدیم ولی کاریش نمیشه کرد کاریه که شده ........... یک می ...

دادیم یکی کار کنه ارث شوهرم بود بالا کشیدن

الان دادگاه و و کیل گرفتیم تو رو خدا دعا کن قاضی به نفع ما رای بده😭😭😭😭

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
تو کاری ک شرو کرده بود ضرر کرده طوری ک ب چن نفر بدهکاریم خدا خودش دستمونو بگیره 

عزیزم باباش اینا نمیتونن کمکتون کنن؟

۲۰ میلیون چیزی نیست حالا

انشالله زود دستتون بیاد

دعای نادعلی رو بخون انشالله مشکلت حل شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یک میلیارد😭😭😭😭😭 دارم سکته میکنم

واقعا خیلی سخته ما ب زور یکم خودمونو کشیده بودیم بالا دوباره برگشتیم صفر شدیم پول جهنم یاد جون کندنای شوهرم میوفتم حالم بد میشه 

واقعا خیلی سخته ما ب زور یکم خودمونو کشیده بودیم بالا دوباره برگشتیم صفر شدیم پول جهنم یاد جون کندنا ...

همین به خدا شوهر منم خیلی سختی کشیده

با دوتا بچه نه خونه داریم نه ماشین دارم دیونه میشم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
دادیم یکی کار کنه ارث شوهرم بود بالا کشیدن الان دادگاه و و کیل گرفتیم تو رو خدا دعا کن قاضی به نفع ...

ماهم،نزدیک سیصد و خرده ای،اونم نزدیک عید،سه سال پیش😔

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170

اگه طلا داری بفروش،زندگیتونو درست کن،ک اذیت نشین،بعدا میخرین 

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170
طلا خیلی کم دارم ده تومنم نمیشه ... دعا کنین زودتر از این بحران رد شیم دارم افسرده میشم 

افسرده نشو،فکر این کن ک خداروشکر بیشتر از این ضرر نکردی،اون بالا دیدی ما سیصد و خرده ای ضرر کردیم،اون دوستمون صد تومن،اون یکی یک میلیارد،درکت میکنم،ولی زود اوضاع اروم میشه،باید قوی باشی،من خونم رفت ،طلاهام رفت،شهرم رفت،پس انداز و کل زندگیمون رفت اونم تو ارزونی،ولی زندگیتو بگیر تو بحران از زندگیت سرد نشو و مواظب باش

ماهم،نزدیک سیصد و خرده ای،اونم نزدیک عید،سه سال پیش😔

نتونستین پس بگیرید مدرک داشتین از شون؟