2777
2789
عنوان

بچه ها چه موقع بی بی چکتون مثبت شد و

| مشاهده متن کامل بحث + 3660 بازدید | 56 پست
نه عزیزم اصلا ربطی نداره بی خیالش شو..من ۳روز قبل موعدم هاله انداخت و دختر بود

نمیدونم میگن گامت نر فرزه سریع حرکت میکنه و خودشو به رحم میرسونه و لانه گزینی میکنه ، برای همین سریع تر بی بی مثبت میشه ، میگن ،منم نمیدونم 

🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹
مال من ۱۱روز بعد از تاخیر مثبت شد گفتن پسره

قبلش همش منفی میشد بی بی چکتون ؟؟ آز ندادن بودی تو اون ۱۱ روز ؟؟ پریودیت همیشه منظم بود ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش همش منفی میشد بی بی چکتون ؟؟ آز ندادن بودی تو اون ۱۱ روز ؟؟ پریودیت همیشه منظم بود ؟

قبلش ازمایش و بی بی گذاشتم منفی بود پریودام منظم بود چون کیستم داشتم دیگه بی بی نذاشتم گفتم تاخیرم از کیسته تا بعد ۱۱روز تاخیر بی بی چکم مثبت شد

واقعا !!!؟ 😮 تا کی مثبت نشد ؟؟ حتی هاله ای ؟؟

چار تا بیبی چک یک هفته دو سه و چهار هفته بعد موعد زدم

اصن مثبت نشد هاله ام ننداخت با ازمایش خون فهمیدم باردارم

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
خدا حفظش کنه 

مرسی عزیزم ولی خودتو اصلا درگیر این چیزا نکن اگه پریودیت منظمه ک خب هیچی بنظر من مستقیم برو از بده اگرم نامنظمه ببین متوسط فاصله بین پریودی هات چقدر بوده اگه دو سه روز بیشتر شد برو بی بی چک بگیر

جنسیت هم ربطی به این چیزا نداره

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
قبلش ازمایش و بی بی گذاشتم منفی بود پریودام منظم بود چون کیستم داشتم دیگه بی بی نذاشتم گفتم تاخیرم ا ...

با کیست میشه باردار شد ؟؟ کیست پریودی رو نامنظم میکنه ؟؟ من این ماه کلومیفن و لتروزول خوردم ، روز تخمک گذاری یه فولی بالغ داشتم که آزاد شد ، روز تخمک گذاری که سونو دادم گفت خیلی هنوز فولی داری از ۱۳ به پایین ،شایدم بزرگ بشن اینا هم ،بعد من درد تخمدانهام تا ۴،۵ روز پیش ادامه داشت ، عین حوالی تخمک گذاری ، ممکنه کیست شده باشن ؟؟ آخه الان هم عقب انداختم برای اولین بار تو زندگیم 

چار تا بیبی چک یک هفته دو سه و چهار هفته بعد موعد زدم اصن مثبت نشد هاله ام ننداخت با ازمایش خون فهم ...

خیلی بامزه بود ،چه خوب، چه حال خوبی 

علایمم داشتی عزیزم ؟

خیلی بامزه بود ،چه خوب، چه حال خوبی  علایمم داشتی عزیزم ؟

اره حس خوبی بود چون دیگ مطمئن شدم منفیه ازمایشو ک دیدم خ شوکه شدم😍

علائم داشتم حالت تهوع یکم ترشح زیاد حساس شدن سینه ها اما ب روی خودم نمیاوردم میگفتم شاید توهمه😁

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
مرسی عزیزم ولی خودتو اصلا درگیر این چیزا نکن اگه پریودیت منظمه ک خب هیچی بنظر من مستقیم برو از بده ا ...

من هیچ وقت تو زندگیم پریودم حتی ۳۰ روز نشده ،

همیییییشه ۲۸ روز ، شاید سالی یکی دوبار ۲۹ روز میشه،

همیشه هم صبح زود پری میاد، 

و اینکه الان یه جوری که هستم بعید میدونم حتی فردا پسفردا بخواد پری بیاد، 

و امروز روز ۲۹ موعدمه ولی پری نیومده،

روز ۲۷ موعود از صبح تا عصر تمام حالتهای پری رو گرفتم که همش فکر میکردم پری شدم ولی یهو عصر علایم رفت که دیگه رفت، 

دیشب بی بی زدم سفید سفید بود .

اره حس خوبی بود چون دیگ مطمئن شدم منفیه ازمایشو ک دیدم خ شوکه شدم😍 علائم داشتم حالت تهوع یکم ترشح ...

منم یه سری علایم دارم اما همش به خودم میگم توهمه 

خدا رو شکر ان شالله خودت و نی نیت سالم باشید ❤️

من دو سه روز بعد موعدم منفی بود روز پنج بعد موعد بی بیم مثبت شد کمرنگ ولی قشنگ قابل دید بود...یک هفته بعد موعد رفتم آز دکتر آزمایشگاه گفت به حد استاندارد آزمایشگاهی نریسیده فرض کن بارداری ولی باید تکرار کنی...منم ده یا یازده روز بعد موعد رفتم آز مثبت شد...‌الان ماه پنجم و نی نیم پسره