2777
2789

من مشکل نازایی نداشتم سه سقط داشتم که دکتر امحمقم پنج تا سینال اف و و دهتالتروزولداد تخمکام زیاد تحریک شدن...جون مادرتون هرکس با چارفولی باردار شده بگه چند قلو میشه...نمیخوام سه یا چارقلو بشه...خدا از دکترم نگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هایپر شدم یک هفته بیمارستان بستری بودم تازه مرخص شدم

گونال زدم تخمکام ۴۰ تا بود شکمم آب اورد تخلیه کردن هنوز شکمم درد میکنه ۱۵ تا جنین دارم الان ۳ ماه دیگه انتقال میدن یه پک ۳ جنینه

💜🖤💜🖤💜🖤💜
یه سقط داشتم اشتبا نوشتم خد نکنه سه تا

وای چه استرسی داری 😅

هر چیزی ممکنه آخه چند وقتته

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزیزم ربطی به تعداد فولیکول نداره مهم اندازه ی فولیکوله که هر چی بزرگتر باشه بهتره بعضی وقت ها ممکنه با این تعداد یا بیشتر از این فولیکول بارداری اصلا صورت نگیره چون ممکنه اندازشون کوچیک باشه.

به دکترت اعتماد کن.

منم دو تا سقط داشتم ولی اصلا نمیدونم ماهی که باردار شدم چند تا فولیکول بالغ داشتم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍