2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشاسته برای لانه گزینی عالیه من خوردم 

توروخدا بعد اقدام خوردی دارم میمیرم از استرس میگن نمیذاره لانه گزینی بشه با کلی سختی دفعه دوم که ای یو ای میکنم

والا من از اقدام تا الان فقط دارم خونه تکونی میکنم فک نکنم گرفته باشه با کارایی که من کردم

نه عزیزم اگر قرار باشه بگیره میگیره انشالله همینجا اعلام‌میکنی مامان شدی

توروخدا بعد اقدام خوردی دارم میمیرم از استرس میگن نمیذاره لانه گزینی بشه با کلی سختی دفعه دوم که ای ...

اتفاقا کمک میکنه لانه گزینی بشه اصلا نترس من از ی هفته قبل پری که شک کردم لک لانه گزینی دیدم شروع کردم خوردن نشاسته روزی یکبار

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔
اتفاقا کمک میکنه لانه گزینی بشه اصلا نترس من از ی هفته قبل پری که شک کردم لک لانه گزینی دیدم شروع کر ...

چقدر حرفت ارومم کرد مردم از استرس منم چند روز بعد عمل آی یو آی شروع کردم به خوردنش یک قاشق صبح یک قاشق شب

شما از کجا شنیده بودی

تو نت خوندم کسایی که ای یو ای و ای وی اف کردن خوردن واینکه جای بچه رو سفت میکنه منم شروع کردم خوردن و تاثیرم داشت برام...شیره انگورم شنیدم سفت میکنه جا بچه رو من ی قاشق از هرکدومو تو اب حل میکردم مثل شیر کاکائو میشد میخوردم

باتشکر از نی نی یار که نفهمیدم چی شد ترکوند اون  کاربریمو🤔🤔🤔
تو نت خوندم کسایی که ای یو ای و ای وی اف کردن خوردن واینکه جای بچه رو سفت میکنه منم شروع کردم خوردن ...

ممنون برای حرفات خیلی استرسم رفت...میگم اون حس پریودی و نداشتی ماهی که باردار شدی؟مثل حس کنی میخوای پریود بشی و دردهای خفیف