2777
2789

فک کنم باید بچه دار شدنو ببوسم بزارم کنار🙄🙄🙄یا خدا فکرشم تنمو میلرزونه من درد پریودو نمیتونم تحمل کنم زود زود امپول و سروم میزنن چه برسه به زایمان طبیعی😒😒😒😒

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

عزيزم آزاد شد ميتونين انتخاب كنيد هر كدوم رو كه دوست داريد

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای نههههه

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

ماهم نمیتونستیم درد پریودی رو تحمل کنیم فکر میکنی اونایی که طبیعی زاییدن قدرت بدنیشون زیاده یااینکه تحمل دردو داشتن همه همینیم اما زاییدیم دیگه من یه قطره خون میدیدم ازحال میرفتم 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من نمیفهمم یه عده نر وه اصلا نمیفهمن درد زایمان چیه میشینن میز گرد میگیرن و تصمیم میشه این که طبیعی اجباری

بنظرم یه امر کاملا شخصیه که خود ادم باید انتخاب کنه خود شخص تشخیص میده که روحیش امادگیه کدوم رو داره

والا سزارین عاااالیه

چرا الکی باید درد بکشیم

هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود
اخه الان یکی تاپیک زده بود که گفتن فقط طبیعی☹

پول داشته باشی هر چیزی امکان داره ...

چون برا سزارین پول میگیرن اونطوری میگن

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اخه الان یکی تاپیک زده بود که گفتن فقط طبیعی☹

نه عزيزم بخشنامه جديد شده دونه دونه شهرها و بيمارستانها داره آزاد ميشه زنگ بزن از بيمارستانت بپرس

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
من نمیفهمم یه عده نر وه اصلا نمیفهمن درد زایمان چیه میشینن میز گرد میگیرن و تصمیم میشه این که طبیعی ...

منم همینو میگم اخه نمیفهمم چرا تو همه چیه زنا دخالت میکنن اخه بابا یکی نیس بگه به تو چه من میخام بزام دوس ندارم درد بکشم خیییییلی دوس داری طبیعی باشه خودت بزا اه

❤میشه از ته ته ته دلت برام