2777
2789
از نظر مالی با چیزی که دهن مردم رو پرکرده خیلی فاصله داره.خیلی. کاربسیار سخت اوایل کار مناطق محروم و ...

من همسرم مذهبیه و داره قضا میخونه

خودمم حجابم کامله اما خب هی نگرانم

ببخشید همسرتون بعد درس راحت جذب شدن؟چقد طول کشید تا شاغل بشن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم مذهبیه و داره قضا میخونه خودمم حجابم کامله اما خب هی نگرانم ببخشید همسرتون بعد درس راحت ج ...

من حقوق خصوصی خونده ازطریق آزمون جذب شد مراحل استخدامش یکی دوسال طول میکشه یکسالم کاراموزن بعدم مناطق محروم

من خانواده خودم اصلا مذهبی هم نیست فقط خودم هستم.اصلا نگران محدودیت نباش. فقط مثلا آستین کوتاه نمیشه بپوشن.البته همسرمن مثلا شمال بریم میپوشه.

کلا اگر واقعا خودت مذهبی هستی همسرت مذهبیه نظام رو قبول داری اصلا نگرانی نداره تازه بخدا خیلیا رو استخدام کردن اوضاع اعتقادیشون خراااب

من خانواده خودم اصلا مذهبی هم نیست فقط خودم هستم.اصلا نگران محدودیت نباش. فقط مثلا آستین کوتاه نمیشه ...

واقعا؟

ن من و شوهرم خودمون دوتا فقط خوبیم مذهبی هستیم

میگم من شوهرم کلی استرس داره میگه نکنه جذب نشم

بنظرت ممکنه اصلا جذب نشه؟

من خانواده خودم اصلا مذهبی هم نیست فقط خودم هستم.اصلا نگران محدودیت نباش. فقط مثلا آستین کوتاه نمیشه ...

من ی نفرو میشناسم تمام مراحل رو قبول شده بود انقد بهش ی چیزای رو گوشزد کرده بودند ، دوباره ازمون وکالت رو شرکت کرد الان وکیل هستش.

من ی نفرو میشناسم تمام مراحل رو قبول شده بود انقد بهش ی چیزای رو گوشزد کرده بودند ، دوباره ازمون وکا ...

اولش میگن ولی ماهیچ فشاری حس نمیکنیم.من همسرم البته خودش آدم بسیار ساده ایه بسیار ساده لباس میپوشه سرش تو لاک خودشه قبل استخدامم مثلا عروسی مختلط نمیرفت الانم برامون راحته