2777
2789

خدمت اون خانم

سلام.
من نظر شخصی خودم رو در رابطه با اسکرین ها میگم. راستش طبق متن ها اول اینکه آروم باش، دوم اینکه با همسرت صحبت کن شاید فقط قصد کمک به یک دختر بی پناه رو داشته و تو هم میتونستی به دختره کمک کنی. مسلما اگه از در حرف زدن وارد میشدی که این مساله داره ناراحتت میکنه شوهرت برات توضیح داده. دختره خیلی بی پناه به نظر میاد. بنظرم شما زود قضاوت کردید خودتون. الآنم دیر نشده. بحث زندگی و اعتماد خودتونه. زندگی خودتون نه بقیه. اگه به شوهرتون اعتماد دارید، باهاش صحبت کنید. اگه به ایشون اعتماد ندارید، یعنی هیچ وقت نداشتید و بحثش جداست. فقط آرامش خودتون رو حفظ کنید و با شناختی که به همسرتون دارید به این مساله نگاه کنید. اگه از پیش قضاوتی شما زندگی اون دختر یا جونش به خطر بیفته، شماهم تو زندگیتون آرامش نخواهید دید.

روحیه متفاوت+خانواده و فرهنگ متفاوت = تصمیم های متفاوت در موقعیت های یکسان

اصلا لزومي نداره مرد متأهل بخواد به خانمي كمك كنه چه بي پناه چه با پناه 

اونم چت كنه 

و جانم جانم بگه بعد هر بار كه خانم اسمش صدا ميزنه 

خودتون رو هم جاي اون خانم بزاريد قابل هضم نيست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ مردی قابل اعتماد نیست

پس هیچ وقت ازدواج نکنید. چون شوهرتون هم میگه هیچ زنی قابل اعتماد نیست. شما اساس و پایه زندگی رو با شک بنا کنید وای بحال بقیه ش. 

اصلا لزومي نداره مرد متأهل بخواد به خانمي كمك كنه چه بي پناه چه با پناه  اونم چت كنه  و ...

خودم رو جای اون خانم گذاشتم و برام پیش اومده، با نامزدم صحبت کردم و بعد از اون کاملا دیدم که با اون شخص دیگه صحبت نمیکنن یا جلوی من صحبت میکنه. و من حتی یکبار هم ازش دیگه نپرسیدم. جون اعتماد کردم و از اعتمادم سو استفاده نشد. 

خودم رو جای اون خانم گذاشتم و برام پیش اومده، با نامزدم صحبت کردم و بعد از اون کاملا دیدم که با اون ...

برام اصلا اين كار قابل هضم نيست 

اون خانم ميتونه بره مشاوره 

مگه همسر اون خانم مشاور بود 

خودتون هم پيام ها رو ديديد كمكي بهش نكرد 

فقط حرف هاش رو گوش ميداد همين من راه حلي نديدم

طبعا مگه يه مرد اجازه ميده خانمش با يه اقا برا كمك صحبت كنه 

برام اصلا اين كار قابل هضم نيست  اون خانم ميتونه بره مشاوره  مگه همسر اون خانم مشاور بود ...

مشاوره کسی که از عهده ی هزینه ش بر میاد میره. پس نوع دوستی چی میشه؟ انسان نیستیم؟