2777
2789
عنوان

قرص برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 16634 بازدید | 25 پست
با ی خانوم ک توی پزشکی قانونی کار میکرد صحبت میکردم میگفت خانومی رو آوردن ک قرص های ک هر روز میخورده ...

یه بارم من شنیدم نمیدونم درسته یا نه مادره کار داشته میخواسته بچه بخوابه قرصو تو شیشه شیرش حل میکنه اما متاسفانه بدن بچه واکنش نشون میده و فوت میکنه

بدترین نوع خودکشی حتی میگن در حدی زجر آوره که فرد تو اون لحظه فریاد میزنه که نجاتش بدن :(میگن خودکشی ...

من شنیدم دونه دونه سلولهای بدن به درد میان و از کار میوفتن دردناکترین نوع مرگه

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص برنج چیه مواد مخدره؟؟

نه برای جلوگیری از آفت زدن برنج هست میزارن تو کیسه

سلام قرص برنج شاید بین ده تا از سخت ترین مرگ ها توی دنیا باشه بعد غرق شدن،میخواین بمیرین هر راهی انتخاب میکنین بکنین اما این یکی رو بیخیال بشین ساده و واضح گفتم البته خودکشی اصلا بی معنی هست زندگی کن و انتقامت رو از دشمنات بگیر

بدترین نوع خودکشی حتی میگن در حدی زجر آوره که فرد تو اون لحظه فریاد میزنه که نجاتش بدن :(میگن خودکشی ...

بدتر از قرص برنج،پودر موبر است که قدیما زندانی ها برای خودکشی استفاده میکردن. میگند مثل اسید معده و دل و روده را ذوب میکنه

پدر اگر آن شب خوش خلوتی پیدا نمیکردی#تو ای مادر اگر شوخ چشمی ها نمیکردی#تو هم ای آتش شهوت،شرر بر پا نمیکردی#کنون من هم ب دنیا بی نشان بودم###پدر آن شب جنایت کرده ای شاید نمیدانی#به دنیایم هدایت کرده ای شاید نمیدانی#از این بابت خیانت کرده ای شاید نمیدانی
 نه برای جلوگیری از آفت زدن برنج هست میزارن تو کیسه سلام قرص برنج شاید بین ده تا از سخت تر ...

من ک خودکشی نمیخوام کنم برای اولین بار شنیده بودم اون سال😊😅😂

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

قرص برنج برای مصارف گیاهی و کشاورزی کاربرد خوبی داره..منم شدیدا به دنبال شرکتیم که بتونم ازش برای مصارف کشاورزی بگیرم .

اگه کسی به غیر ازشرکتی که میگیرم جاییو تو تهران میشناسه بگه چون میدونم خرید قرص برنج برای مصارف انسانی خطرناکه مطمئنا