2777
2789
عنوان

دعوای زناشویی تا کجا نرمال هست؟؟

1134 بازدید | 48 پست

من پای حرف هرکس میشینم میگه منم توی خونه م بحث و مشکلات خودمو دارم

ولی بنظر خودم زندگی من نرمال نیست

من درباره هرچی صحبت میکنم با شوهرم تبدیل به دعوا میشه و هرگز هم بحث مون به نتیجه نرسیده

مشاوره نمیاد

زندگی بهم فشار اوزده

مدام روی لبه تیغ هستم برم یا بمونم

خب شاید نمیتونید اروم ومنطقی صحبت کنید

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید نمیتونید اروم ومنطقی صحبت کنید

پروفایلت😋

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

ببین راهش اینکه تُن صداتون بالا نبرید دل بدین به زندگیتون یعنی اجباری نباشه واقعا ، منم همین مشکلاتو گذروندم اگه واقعا میدونی ک زندگیت روبراه میشع هیچوقت بحثتون کش نده هیچوقت

تازه ازدواج کردید ؟ 

عزیزم من بعد 5 سال زندگی و 7 ماه دوستی و 6 ماه نامزدی

تازه دعواهامون کم شده

برای شناخت روحیات و اخلاق های همدیگه به زمان نیاز . 

و رفتار عاقلانه تر ومحتاط تر 

ما تا دادگاه نرفتيم فقط😐 اونم من كوتاه اومدم 😞

ولی ما تا دادگاه رفتیم و بالاخره خودش کوتاه اومد 

مثل بچه ادم نشست سر جاش😐

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

اگه یه کم سیاست چاشنی زندگیت کنی و به جای اینکه سر هر موضوعی بحث کنی بعضی وقتا کوتاه بیای یا بعدا که جو آروم شد با ارامش در بارش صحبت کنی اگه عشق و محبت کلامی رو از شوهرت دریغ نکنی اوضاع درست میشه تو همه زندگیا اختلاف نظر هست ولی اینکه چجوری مدیریتش کنی مهمه وگرنه خدایی نکرده زندگیتو از دست میدی

خب باهاشون بحث نکن, یک کلام بگو چشم, خیال خودت و اون رو راحت کن

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

گاهی بحث کردنهای  مداوم موضوعات حل نشده تو دل هر دو طرف باقی میمونه و اون خشم و عصبانیت مدام منتقل میشه به دعوای بعدی. یه مدت سکوت کن بحث نکن بزار جو اروم بشه کم کم با ارامش مشکلاتو حل کن. شوهر من میگه وقتی زنت غر میزنه فقط سکوت کن تا باطریش تموم بشه ساکت بشه واقعا همینطوره وقتی بهش گیر بدم سکوت میکنه بحث نمیکنه منم میبینم جواب نمیده ساکت میشم بعدم کلا یادم میره اون موضوع رو ولی اگه جواب بده مسلما کش پیدا میکنه .حالا اینبار شما سکوت کن جواب نده تو عصبانیت