2777
2789
عنوان

مادرشوهرم الان زنگ وگله وشکایت که کجای؟!خونه تکونیم نیومدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 94 پست

ماد رو شوهرم هی میگفت ای خواهرم اومده  کمکم شامپو فرش,زدم اشپزخونه شستم  منم گفتم نگاه دستام حال ندارم خونه خودمو تمیز,کنم دیگه حرف نزد خخخخخ

با اون دوتا عروس بگه بخنده من بشم کار گرش والا جرم نکردم که عروس کوچیم یا خونم نزدکشه اون عروساش  برن تفریح من برم کلفتی خانوم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه مادرشوهرمن ازیناییه که توسال چندبارخونه روبهم میریزه وتمیزمیکنه 

تو نظر کرده ای عزیزم😂😂😂

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

زنهایی که میشینن تا تکلیف شون را شوهر مشخص کنه!!!!!

استارتر اگه خیانتی و یا کار غیر قابل بازگشتی با شوهرت کردی باید اینجوری بشینی و منتظر تعیین تکلیف باشی .اگه غیر از این باشه دچار مشکل "تله رها شدگی " و مهرطلبی هستی که انتظار تعیین تکلیف از شوهرت داری با وجود رها کردنت ! و اینکه میگه طلاق!

مادرشوهر و خونه تکونی هم اصلا الان مهم نیست

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بروتاپیکاموبخون حال داشتی  

من ی نگاهی ب تاپیکات انداختم نمیدونم چی بگم  ایشاالله مشکلتون حل بشه شوهرت با دارو شاید بهتر بشه و سر عقل بیاد تو هم باید یکم بیشتر تو خونه زندگیت تلاش بکنی و زندگی رو گرمتر بکنی

دوستان چند وقته اخر سال دارید منو می ترسونید، کم کم دارید رسمه خونه تکونی خونه مادر شوهرو جا می ...

تو میگی سیسمونی دختر با مادرش این خوبه داماد ما پر پرو برگشته میگه ماور دختر بعد از سیسمونی وقتی بچه دنیا اومد باید براش گوسفند بگیره واسه بچه ام قربانی کنه منم گفتم تخمش رو تو سیسمونی و گوسفند قربانیش مال یکی دیگه اس این دفعه این غلط و کردی دفعه دیگه نکن