2777
2789
عنوان

مادرشوهرم الان زنگ وگله وشکایت که کجای؟!خونه تکونیم نیومدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 94 پست
چه پررو یعنی قهرین و شوهرت جواب تلفنت هم نمیده بعد میگه چرا نیومدی خونه‌ی منو خونه تکونی کنی؟!!!!

نه نمیدونست مااصلاقهریم!شوهرم خیلی مراعات خانوادشومیکنه که جوش نزنن!منم گفتم ماقهریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کلفتشه؟؟؟  اونم مادرشوهری که پسرش زنشو ول کرده به امون خدا

آگه میرفت اونجا آشتی هم میکردن

مادر شوهرش هم طرف دارش بود

همیشه خداوند کارهایی رو برای ما انجام میدهد ک ما خودمان قادر ب انجامش نیستیم
خسته شدم ازبلاتکلیفی تاکی؟!

صبر داشته باش بعد عید خبری نشد از طریق بزرگ تر ها اقدام کن!الان با هر تماس شما قند تو دل شوهرتون اب میشه که دارم بی محلش میکنم!نکن عزیزم

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
والا من خودم تو کار خونه تکونیم موندم بیچاره مامانم همش میاد کمکم حالا برم خونه ی مادرشوهرم اب و جار ...

نه بابا وقتیم میرم انقدخودموبه خنگی میزنم که مثلاهیچکاری بلدنیستم!!اونم همش میگه فلان کارونکن خودم انجام میدم

آگه میرفت اونجا آشتی هم میکردن مادر شوهرش هم طرف دارش بود

واقعا که تاسف باره 

دختره پاشه بره خونه ی مادرشوهر کلفتی که شوهری که ولش کرده بهش لطف کنه و باهاش اشتی کنه؟؟؟؟؟شان دختراتونو و زنانگیتونو  انقدر نیارید پایین ، 

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍