2777
2789
عنوان

مادرشوهرم الان زنگ وگله وشکایت که کجای؟!خونه تکونیم نیومدی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 94 پست
خو بدتر همچنین برنامه ایی برای  زنش  داره  بابا ذست بکن حیب وامانده پول بده دیگران بر ...

کسی با این طرز فکر عوض نمیشه هرچند کاملا از حرفاش پیداست فقط قصدش حرص درآوردنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوون های الان جون ندارن که من یک سال و نیمه ازدواج کردم امسال برای اولین بار خونه ریختم کم مونده بشینم وسط خونه زار بزنم نمیتونم جمع کنم خسته شدم حتی به مادر خودمم نتونستم کمک کنم اون وقت ایشون به من قیافه میگیره که چرا نرفتم کمکش کنم والاااااااااااااااااااااااااااا

با شوهرت قهری چرا کمک مادر شوهرت نرفتی خب؟ 

جدی گفتی الان؟؟؟🤔

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
اینجا  ظلم ب مادر شوهرت نمیشه ؟

😂😂😂نه خودش دوست داره بنده خدا انقدر دوست داره من بهش بگم واسم اينكارو بكن اونكارو بكن تازه من اصلا بهش چيزي نميگم خودش اينجوريه ميگه خسته ميشي كلا سبزي و پياز و فريزريمم همرو خودش واسم درست ميكنه 

جوون های الان جون ندارن که من یک سال و نیمه ازدواج کردم امسال برای اولین بار خونه ریختم کم مونده بشی ...

تازه مادرشوهرمن ازیناییه که توسال چندبارخونه روبهم میریزه وتمیزمیکنه 

مزه اش ب اینه ک عروسش کنارش باشه کار کنن با هم

مزه داره🙄🙄

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم