2777
2789
عنوان

چرا,مدل مانتوهای امسال زشت اند!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 114 پست
رفتم داخلش عزيزم اصلا به چشم نيومد شايدم خوب نديدم.😭 من پام زود درد ميگيره پاشنه دار نبايد باشه يا ...

برو فردوسی هم نگاه کن 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم داخلش عزيزم اصلا به چشم نيومد شايدم خوب نديدم.😭 من پام زود درد ميگيره پاشنه دار نبايد باشه يا ...

اه من یه کفش راحتی از دنیلی خریدم  قیمتش ۴۰۰ بود ۲۰۰ خریدم اوفففف راااحت باهاش دو ماراتن برو

اتفاقا راحتیاش عالی بودن

🧚‍♀️
شما کجا رفتید ?,مانتوهای بیرونش خوشگله ولی مهمانی و مجلسی قشنگ ندیدم من

والا کل کرجو گشتم دوس داشتم‌مدل مانتوهارو 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
منکه هیچی بدلم ننشست اخرش پارچه گرفتم دوسه هفتس دارمش اما هنوز ندوختم نمیدونم چی بدوزم 😟

خوشبحالت  از. خرید. راحتی 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
اه من یه کفش راحتی از دنیلی خریدم  قیمتش ۴۰۰ بود ۲۰۰ خریدم اوفففف راااحت باهاش دو ماراتن برو ا ...

واقعا؟؟؟؟؟ برم ببينم. من با دو نفر رفتم خريد اونا براي خودشون ميگشتن منم يه ذره گيج شدم. دنيلي بقيه شعبه هاشم اف ميزنه يعني يا فقط همونه؟

من مانتومو 340تومن خریدم ولی نسبت ب قیمتش راضی نیستم واقعا

مبارکتون باشه.قیمت ها ک نجومی .تو اینستا یک مانتو دیدم مزونی پول خون ادم رو میگیرن..نزدیک 2ت 

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
واقعا؟؟؟؟؟ برم ببينم. من با دو نفر رفتم خريد اونا براي خودشون ميگشتن منم يه ذره گيج شدم. دنيلي بقيه ...

نه آف فصل زده من هفته پیش ازشون دو تا کفش خریدم

فکر کنم طبقه همکف ارگ باشه اگه اشتباه نکنم

🧚‍♀️

هر سال زشتن. ما خونه مون هفت تيره، همش تردد داريم، هيچ وقت راحت نتونستيم انتخاب كنيم. قيمتاشم خييلى بالاس. 

من مانتوهاى پاساژ رضا رو ترجيح ميدم

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ