2777
2789
عنوان

😭امیدم به شماس

826 بازدید | 72 پست

بچها من موهام موخره داشت کوتاهش کردم چون موهامم فرفریه به دل نمیشینه وقتی کوتاس..بعد تیرماه قراره عقد کنم که میشه بعد کنکورم لطفا بگین چیکار کنم تا اون موقع رشد کنه؟مولتی ویتامینی یا هرقرص دیگه ایی بخورم خوبه؟

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤

مو خوره،،،خواهر

میدونم ناراحتی،،،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب پوستیژ سینمایی بذار، بسیار عالی و طبیعی

عزیزم دوست دارم موهای خودم باشه

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤

امیدت ب خدا باشه😶

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
آرایشگر از موی ۲ سانتی بهترین مدلو درست میکنه نگران چی هستی

خب دوس دارم موهای خودم باشه..پن موهام فره درشته دیگه بلند شه نمیذارم دس به موهام بزنه فقط میگم ی تاج بذاره😍😍😍

عزیزم دوست دارم موهای خودم باشه

موهای خودت کوتاهه خب یه شبه بلند نمیشه که عزیزم یا باید پوستیژ بذاری یا اکستنشن کنی یا با مدل موی کوتاه جشنتو بگیری یا به ارایشگر بگی برات مو اضافه کنه