2777
2789

نمی‌خوام دکلره کنم نمی‌دونم چی بزارم که قشنگ شه

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر رنگی بذاری بی دکلره قهوه ای میده☺

دودی بزار شاید روشن شه 

یا زیر رنگت سه صفر بذار

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
هر رنگی بذاری بی دکلره قهوه ای میده☺ دودی بزار شاید روشن شه  یا زیر رنگت سه صفر بذار

سه صفر بزارم روشن میشه؟؟

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......
سه صفر بزارم روشن میشه؟؟

سه صفر تقریبا مث دکلره عمل میکنه پایشو روشن میکنه ولی زیاد ب موت آسیب نمیزنه مث دکلره 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
سه صفر تقریبا مث دکلره عمل میکنه پایشو روشن میکنه ولی زیاد ب موت آسیب نمیزنه مث دکلره 

آها.ممنونم .روشو چی بزارم؟

دقیقن منم هر رنگی میذارم تهش قهوه ای میشه الان موهام دورنگه میخام دودیش کنم

بدون دکلره یا سه صفر نمیشه

آها.ممنونم .روشو چی بزارم؟

دیگه هر رنگی ک بخوای میتونی بذاری مسی دودی .زیتونی

دودی زیتونیم ترکیبش نازه