2777
2789
عنوان

اونایی که تو بارداری علایم نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 50 پست
من هم اصلا علائمی نداشتم به جز لکه لانه گزینی و عقب افتادن پریود. 

کی لکه لانه گزینی اومدد؟؟

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من روزای بعد از موعد منفی میشد تا روز پنج مثبت شد ...حالا یه دونه امتحان کن اگه منفی بود بگو شای ...

منم دل تو دلم نیس ولی بهههههه زووووور خودمو نگهدداشتم بیبی رو گذاشتم جلوم هی میگم بزنم بعدش به بیبی های منفی فک میکنم میگم شاید مثل اونا شد ن خیلی سخته😤

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
ترس نداره تکلیفت معلوم میشه 

اگه نشه من میمیرم دیگه 😭😭😭

ایشالله برای شماهم مثبت باشه

انشاالله ❤

منکه ۱۶ روزه ازپریودم گذشته بی بی زدم منفی دراومد نمیدونم چرا پریود نمیشم هیچ علایمی هم ندارم

دكتر نرفتي؟؟ 

منم ١٤ روز عقب افتاده بود بيبي و از منفي شد دكترم آمپول داد 

شايد كيست داري پيگيري كن حتما

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
چند روز قبل از تاریخی که قرار بود پریود بشم

اوووم ن من اونم ندارم😔

دقیقا منم میگم چطور میتونه مقاومت کنه

خیلی سخته ولی بزور جلوی خومو گرفتم که ٧ روز بشه تا منفی نشون نده 😭

باشه ولی دل تو دلم نیس ولی از زدنشم میترسم

عزیزم یه توصیه بهت میکنم من چندماه پیش 8روز تاخیر داشتم فکر کردم باردارم نبودم خیلی اذیت شدم بعد از اونم هرماه خیلی منتظربودم این ماهم 11 روز تاخیر پری شدم خیلی نگران بودم دل تو دلم نبودم دوتا بی بی هام مثبت شد سه بار آز دادم و کلی اذیت شدم کارام عقب موند خریدامو نکردم و گفتم نکنه باشه کلی هم اذیت شدم و منتظر بودم و دیگه فقط میگفتم یا پری بشم یا بهمم باردارم و امروز شدم خیلی خوب بود حالا میتونم به کارام برسم حالا واقعا دلم نمیخواد دوبار اون حالو تجربه کنم من به خودم میرسم به زنگیم و لذت میبرم خداهم هروقت صلاح دونس بهم بچه میده خودمم تلاشم میکنم ولی بدون استرس و انتظار 

منم دل تو دلم نیس ولی بهههههه زووووور خودمو نگهدداشتم بیبی رو گذاشتم جلوم هی میگم بزنم بعدش به بیبی ...

بزن بيبي رو خيالت راحت ميشه 

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻