2777
2789
عنوان

اونایی که تو بارداری علایم نداشتن

389 بازدید | 50 پست

من الان ٣ روزه از پریودم گذشته میترسم بیبی بزنم چون هیچ علایمی ندارم پریودامم بعضی وقتا نامنظمه الان نمیدونم چیکار کنم علایم ندارم از زدن بیبی هم میترسم که منفی باشه چن روز صبر کنم بیبی بزنم یا علایم ندارم اصلا باردار نیستم😭😔😔

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان باردارم علائم ندارم شک میکنم همش

فقط یخورده درد پریودی میاد و دوباره خوب میشه

قبل ابن ک بفهمم باردارم هم همین طوری بودم.. همش درد پریود میگرفت و ول میکرد البته این سری درد پریودی مثل پریود خیلی زیر دلم نبود یخورده بالاتر بود

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

سلام صبر کن یک هفته بگزره بعدا بی بی چک بزن

باشه ولی دل تو دلم نیس ولی از زدنشم میترسم

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
منکه ۱۶ روزه ازپریودم گذشته بی بی زدم منفی دراومد نمیدونم چرا پریود نمیشم هیچ علایمی هم ندارم

وای 😭

منم علائم زیادی نداشتم فقط سینه هام درد میکرد برا همین نفهمیدم حاملم روز ۵۰ ام فهمیدم 

خوشبحالت من سینه درد که تو همه پریودام داشتم اونم الان نیس😔

منم الان باردارم علائم ندارم شک میکنم همش فقط یخورده درد پریودی میاد و دوباره خوب میشه قبل ابن ک ب ...

خوشبحالت ایشالا نینیتو به سلامتی به دنیا بیاریش واسم دعا کن😔