2777
2789
عنوان

خاهشا هرکس درک نمیکنه نیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 237 پست
تخمک زن را با مرد بیگانه در آزمایشگاه ترکیب کرده و سلول بارور شده را به رحم زن تزریق می کنند. مراجع تقلید در این باره آراء و دیدگاه های متفاوتی دارند، برخی این عمل را جایز نمی دانند و گروهی نیز تنها راه حل را آن می دانند که مرد موقّتا همسر خود را طلاق دهد و آن زن پس از عدّه به عقد موقّت مرد مورد نظر در آید. 
به هر جهت، مشخص است کودکی که با اسپرم مرد بیگانه به دنیا بیاید ملحق به شوهر آن زن نمی شود و پدر او، صاحب نطفه و مادرش زنی است که صاحب رحم و تخمک است.
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ادم یه بچه به فرزندی بگیره ارزشش هم بیشتره به یه ادم محبت و خونواده و امکانات میده شایدم دو سه تا ...

شما برو از پرورشگاه بچه بگیر! اصلا دور از جونت اگه به این مرحله برسی وقتی ینفر بهت میگه برو بچه به فرزندی قبول کن جوری تمام بدنش به رعشه میفته و روحیت رو میبازی که فقط آرزوی مرگ میکنی

وقتی تخمک سالم و رحم سالم داره چرا آکبند نگهش داره!؟؟؟

خوب شد اول تاپیک اتمام حجت کرد بازم شماها حرف خودتون رو میزنید.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی که تخمک اهدایی گرفتی هزینش چقدر شد عزیزم

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اسپرم خاستی شوهر من‌هست .والا اولین باره میشنوم اینجور چیزا رو .برام عجیبه.  حس نمیکردم برای چ ...

این یعنی یه زن دیگه از شوهرت بچه داره.برات قابل قبوله؟

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
یعنی یه مرد اجازه میده زنش بره با یکی دیگه بخوابه ؟ منظورتون همینه؟

نه بابا لقاح مصنوعی  توی ازمایشگاه  انجام میدن برای کسایی که نابارون حالا یکی مث ایشون  اسپرم صفره از اسپرم  فریز شده  شخص دیگه استفاده میشه که تو ایران  از نظر شرعی  قبول نشد گفتن حالا نمیدونم  شاید جدیدا  آزاد شده!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اره منم دیدم ولی درکشون نمیکنم ، یعنی واسشون مهم نیست که این بچه یه نفر دیگست؟! بالاخره هر کس دوست د ...

خب وقتی نمیتونی بچه خودت رو بدنیا بیاری به این راه متوسل میشی ، اگه میتونستی که دیگه مشکلی نبود!!!!!!

هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد فکر کردی همینحوری از اشنا بگیرن مفت بهشون میدن ؟ بد هم تا عمر دا ...

نه والا ما که سالم بودیم یه بچه از اول تا اخر با همه سونو و دکتر و زایمان پامون ده میلیون دراومد

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
نه دیگه خیلی خوشگلم یکی دیگه مثل خودمم تولید کنم    

آره دیگه یه چندتایی ازت تو سرتاسر ایران باشه 😂😂

اما بی شوخی من خودم تو نوبت اهدای تخمکم البته بدون پول چون دوست دارم کمک کنم 

اما فکر اینکه اون بچه منم میشه داره پشیمونم میکنه