خانمهایی ک شاغلین میشه در مورد چگونگی انجام هزینه های زندگی و اینکه چطور با شوهرتون حساب میکین ؟شما هم تو هزینه ها کمک میکنید؟یا با اینکه خودتون حقوق میگیرین شوهرتون براتون هزینه میکنه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از حقوق خودم یه سری از اقساط رو پرداخت می کنم،برای خرج های خودم هم مصرف می کنم و بخشی رو هم گاهی پس انداز می کنم
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
خیلی خصوصیه میدونم بسته به هر شخص متفاوته ولی من گاهی گیج میشم نمیدونم کار درست چیه ؟
عزیزم بستگی به شوهرت داره.اگه شوهرت درک میکنه وفهمش بالاس و قدرشناسه اونوقت نباید تو و اون داشته باشید بهتره اول یه چیزایی حتما بنامت باشه تاخیالت راحت باشه.اونوقت بااطمینان میتونی همه بقیه پولتو برا زندگیه مشترکت خرج کنی.اونوقت دیگه دغدغه ونگرانی مخواهی داشت
وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
هزینه زندگیمون کلا با شوهرمه من خیلی کم پیش بیاد یه چی بخرم مگه اینکه یهویی یه جا رد شم هوس کنم ...
خیلی از دوستای من شاغلن هرکی یجور بود اما یکیش مثل شما تمام مخارج خودش باخودش بود اما مخارج خونه باشوهرش.فقط عید همه وسایل دوستمو شوهرش میگرفت.اما خونه ۳طبقه ساخته بودن نصف نصف بودن.الباه دوستمم کمک کرده بود توساخت این خونه اگاخب خونه هم بنامش بودقشنگ.
وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!