2777
2789

سلام مامانای باردار و مامانای که قبلاً باردار بودید، از هفته چندم شروع به ترک خوردن کردید و موقع شروع ترک خوردن چند کیلو وزن اضافه کرده بودین، قبل بارداری وزنتون نرمال بود یا نه، از کرم ضد ترک یا روغن زیتون و ... استفاده می‌کردید یا نه

شکم من ترک نخورد،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش  به حالت😄کلا تو بارداریت چقدر وزن اضافه کردی؟

باورمیکنی نمیدونم،،،،،ولی فکر تا 65رفتم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من نه کیلو اضافه کردم از هفت ماه ب بعد شروع کرد ب ترک خوردن با اینکه قبلش با روغن زیتون چرب میکردم و اصلا نمیخاروندم  بعد قبل بارداری شکمم تخت تخت بود  پوستمم نازک  زد ترک خوردم شدید ببینی وحشت میکنی

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم