2777
2789
شما کهدلکه بینی نداری صبر کن 

منم لکه بینی نداشتم ولی قلب تشکیل نشده بود

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
یه روز خونریزیداشتم بهم شیاف پروژسترون روزی دو تاداد خونریزیم قطع شده بود

یه جا دیگه باز برو سونو.بعضی سونو ها لاشی هستن بلا سر منم آوردن خیر نبینن.

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جوری بتات چهل هزاره اونوقت قلب نداره  اشتباه نمیکنی آیا  منم شش هفته بتام چهل هزار بو ...

چهار روز قبل چهل و هشت هزار بود الان شد چهل هزار افت بتا یعنی سقط نه درسته متاسفانه

دوست من ۸هفته سونو داد گفتن قلب نداره بعددارو خورد سقط کنه خونریزی داشت یه هفته رفت سونو گفت قلبش میزنه خیلی ضعیف چون دارو خوردی زنده نمی مونه توام صبرکن اشتباه نکن

یه  لحظه همه تون نگاه کنید مرسی  که نگاه کردی😐😐😐😐😐😐😐
منم لکه بینی نداشتم ولی قلب تشکیل نشده بود

پیشونی باید سفید باشه همین.خدا ازت بخاد

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

عزيز دلم

قديما تو اين سن جنين اصلا نميفهميدن باردارن

مي دونم خيلي ناراحتي

ولي خوب حكمت خداي

هميناسترست شايد باعث شده... 

ي سال ب خودت وقت بده 

ارامش پيدا كن بعد اقدام كن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
دوست من ۸هفته سونو داد گفتن قلب نداره بعددارو خورد سقط کنه خونریزی داشت یه هفته رفت سونو گفت قلبش می ...

الهی خیر نبینه اون سونو 

عزیزم الان ناراحتی این حرفو میزنی .من دو بار سقط داشتم  از بیمارستان که مرخص شدم اومدم خونه لباس بارداری تازه خریده بود پارش کردم اینقدر ناراحت و عصبی بودم این روزها هم میگذره

اره اگه بتا پایین بیاد نشانه سقطه

باز چند روز دیگه تو همون ازمایشگاه تست بتا بده ببین پایینتر اومده؟ اگه اومده بندازش

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
شنبه یه جای دیگه میخوام برم ولی دیگه امیدی ندارم😔😔😔

درکت میکنم اما خودت نباز یه جا دیگه برو انشاءالله ک میای میگی اون سونو اولی دروغ گفته احمق بوده نی نیم قلبش زد