یه روز خونریزیداشتم بهم شیاف پروژسترون روزی دو تاداد خونریزیم قطع شده بود
یه جا دیگه باز برو سونو.بعضی سونو ها لاشی هستن بلا سر منم آوردن خیر نبینن.
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
عزیزم یه دکتری میگفت بچهایی که نابغه هستن اول مغزشون تشکیل میشه و قلبشون دیر تشکیل میشه میگفت به هیچ وجه سقط نکنین اگه قلب تشکیل نشد خودش خود باور سقط میشه
دوست من ۸هفته سونو داد گفتن قلب نداره بعددارو خورد سقط کنه خونریزی داشت یه هفته رفت سونو گفت قلبش می ...
الهی خیر نبینه اون سونو
عزیزم الان ناراحتی این حرفو میزنی .من دو بار سقط داشتم از بیمارستان که مرخص شدم اومدم خونه لباس بارداری تازه خریده بود پارش کردم اینقدر ناراحت و عصبی بودم این روزها هم میگذره
شنبه یه جای دیگه میخوام برم ولی دیگه امیدی ندارم😔😔😔
درکت میکنم اما خودت نباز یه جا دیگه برو انشاءالله ک میای میگی اون سونو اولی دروغ گفته احمق بوده نی نیم قلبش زد