2777
2789
عنوان

نمیدونم با این قضیه چیکار کنم

198 بازدید | 14 پست

من نزدیک یکساله عقد کردم . یه جاری دارم که 4 ساله عروس این خانوادس.به قول مادرشوهرم خیلی اذیتشون کرده الانم طبقه بالا مادرشوهرم نشسته . واقعا هم دختر انوق و نچسبیه . هیچکس تو فامیل ازش خوشش نمیاد .ولی من تونستم نظراتو جلب کنم خلاصه حسادت داره به من . یک هفته پیش باهاش دعوام شد از دهنش پرید خواهرام گفتن باجاریم صمیمی نشم .اما جدیدا مادر شوهرم خیلی حمایتش میکنه . جوری که ی جورایی منو مقصر جلوه میده تو اکثر موضوعات .تاحالا چندبار به خاطر اون مادرشوهرم حرفای بدی بهم زده . ولی من کوتاه اومدمو بازم گذشت کردم. اما ایندفه یه حسی بهم میگه سفت و سخت وایسا و نرو دیگ خونشون .بزار همون عروسش واسش بمونه از طرفیم میگم اونو خوشحالش میکنم و به هدفش میرسونم . تروخدا شما بگید بهترین کار چیههه؟؟؟

لابد شکرک بازی دراوردی برای مادرشوهرت اینا ک خوشش نمیاد😂😂😂😂😂

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وارد بازی  مادر شوهر ، جاری ؛  غیبت و حرف بردن ، آوردن  و .... نشید ! 

متین و موقر ؛ مثل مهمون   با دعوت برید و برگردید .... صمیمی نشید ولی احترام بذارید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بهترین کار اینه بری بخوری چشمشونم کور کنی و محل سگم بهشون نذاری.خوشحال و شاد باشی و ناراحتتیتو نشون ندی که خوشحال بشن ... محل نده نه به جاری نه به ننه ی شوهرت

عن محلی همیشه جواب داده

اینم حرفیه 

داریم که میگم 😉 مهم اینه شوهرت بفهمه تورو ، قراره با همسر زندگی کنی نه با خانواده ی همسر، چون تازه عقد کردین شاید همسرت گارد بگیره ولی نرم نرم میفهمه مقصر کیه

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
داریم که میگم 😉 مهم اینه شوهرت بفهمه تورو ، قراره با همسر زندگی کنی نه با خانواده ی همسر، چون تازه ...

وای دقیقا همینطوره بیشتر وقتا گارد میگیره . مادر شوهرم حالا اون شده عروس مهربونه خدا میدونه چقد اذیتشون کرده 

من بیشتر از پنج سال سکوت کردم ، بی احترامی هم نکردم ، کار خودمو کردم ، اگه شوهرت آدم عاقلی باشه مطمئن باش سبک سنگین میکنه رفتارارو و میفهمه کی حق رو میگه، ان‌شالله که خوشبخت و عاقبت بخیر باشین🌸😘

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
چی بازی ؟؟شکرک چیه؟؟؟؟

منظورم اینه ک سعی کردی بارفتارت اونو هیچی کنی

دقیقا اتفاقی ک درمورد من افتاد..خانواده همسرم من اولین عروسشون بودم براشون سخت بود پسرشون همه دنیاش بشه ی دختر غریبه...خیلی سعی در رقابت بامن داشتن بالطبع این وسطا ی ناراحتیا و دلخوری هایی پیش میومد بینمون(این ماجراها مال۷سال پیشه الان عالی هستیم باهم)بعد گذشت تاجاری جون اومد...اون اولا خیلی غیبت منو براش کرده بودن ب این خیال ک وااای این عروس جدیده فرشته ست...من توی تمام این مدت سکوت محص بودم....جاری جون هرروز ی شیرین بازی درمیورد و سعی میکرد منو از چشم بندازه..ازونجایی ک خورشید پشت ابر نمیمونه چنان خودشو نشون داد ک مادرشوهرم اومدپیشم حلالیت خواست

حالا نمیگم شمام اینجوری ولی اگه رفتاری کردی ک بگی ببینین من بهتر ازونم...خواهشا دیگه نکن خود واقعیت باش

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
منظورم اینه ک سعی کردی بارفتارت اونو هیچی کنی دقیقا اتفاقی ک درمورد من افتاد..خانواده همسرم من اولی ...

بخدا من اینجوری نبودم بخدا اصلا اهل شیله پیله نیستم اون خودش. اینجوریه . اون تازه سعی میکنه منو خراب کنه .