2777
2789
عنوان

درمان سوختگي پاي نوزاد

113 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ممنون ميشم راهنماييم كنيد ، دخترم ٢١ روزشه ، باسنش در اثر اسهال سوخته ، پماد ماستلا  ميزنم پوشكش هم مولفيكس استفاده ميكنم،  چه راهكاري داريد كه اين سوختگي درمان بشه؟ مرسي

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . سعی کن تا دو ماه که پوست بچه حساس تره پمپرز براش ببندی،وقتی شستیش به صورت ضربه ای خشکش کن ،پماد سوختگی و جلوگیری از سوختگی سبامد خیییییییلی بهتر از موستلاست ، امتحانش کن ایشالا که زودی خوب میشه

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

اگه یکم بزرگتر بود واسش پماد کلوتریمازول میخریدی خیلی زود خوب میشه ولی نمیدونم الآن کوچیکتره درسته براش استفاده کنی یا ن

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

ممنون ، از همگي🙏🌺

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 

من پمادای گرون و خارجی زیاد امتحان کردم. ولی به نظرم وازلین فیروز  که یه لایه ضخیم بزنی بهتره. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من پمادای گرون و خارجی زیاد امتحان کردم. ولی به نظرم وازلین فیروز  که یه لایه ضخیم بزنی بهتره.& ...

دقيقا منم ديروز رفتم وازلين فيروز گرفتم ٣٠٠٠ تومان . از ديروز تا امروز كلي خوب شده ... خداروشكر ...