2777
2789
عنوان

خانومایی که خرید اینترنتی دارین

96 بازدید | 15 پست

خانومایی که خرید اینترنتی دارین من چون بچه کوچیک دارم بردنشون بیرون برام سخته میشه کانالی رو معرفی کنین یا سایتی رو من بتونم خرید بچهامو خودمو انجام بدم که هم مدلاش خوب باشه هم قیمتش واقعا مناسب

نی نی جون تو اینستا

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیجی کالا

دیجی کالا خیلی خوبه ولی چند وقته خیلی گرون کرده کیفیت محصولش هم بد شده

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
پس پیدا کردیم بهم بگین😃

نی نی جون

برو ببین من خودم کلی ازشون خرید کردم

زهرا جون توی اینستا بزنم

اره عزیزم.من خونمون تهرانپارسه.مزونش نزدیک ماس.از نزدیک جنساش رو دیدم خیلی کیفیتش خوبه