2777
2789
نميدونم والا ميگم شايد كسي نباشه ميخواي طبيعي زايمان كني؟؟؟تصميمه نهاييته؟

آره .تازه گفت اینجا زایمانت نمیکنیم باید بری شهر دیگه .

همون بهتر برم یجا دیگه .میترسم دست و پای بچه رو بکنن

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بد چرا اخه؟

ی تشنج ۵ سال پیش داشتم عصبی بود البته.فرستادم متخصص مغز و اعصاب شهر دیگه نوار گرفتن گفتن هیچی نیست ولی گفتم گاهی قبل بارداری عصبی میشدم سمت راست بدنم انگار فلج میشد از مغز تا پایین .حالا دکتره خودشم نمیدونست چیه .توصیه نامه ندشت را دکترم ک مشکلی نداره فقط موقع زایمان اگه لازم شد از آمپول نمیدونم چی باید استفاده بشه .دکترم دیروز گفت اینجا متخصصشو نداریم.دردت گرفت بیا تا بفرستیمت جایی دیگه

اصلا اعصابمو بهم ریختن .هیچی سرشون نمیشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خب عزيزم چرا سز نميشي

اینجا باید طبیعی انجام بدم نمیزارن.خودمم دوست ندادم البته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه درموردکاشت ابروتوضیح بدی

کسی ک اصلا ابرو نداشته باشه ۴ الی ۵ تومن میگیرن کسی ک فقط بخواد تاج ابروشو بزنه تقریبا دو تومن میشه 

کاشت خیلی بهتره و طبیعی تر دیگه احتیاجی ب مداد و ... نیس 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ان شاءالله بسلامتي زايمان كني گلم

سلامت باشی ممنون .همچنبن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی امیدوار باشم ؟

دو هفته اول توش پره ضخمه اونا بریزه از این رو به اون رو میشه 

بعدم همین که میگی تغیر حس نکردی یعنی خیلی خوب زده....نباید تغیر کنه باید طوری باشه که انگار مداد کشیدی مرتب شده ..اگر تغیر حس میکردی یعنی مصنوعی زده

رنگشم من هاشور کردم هر وقت بخوام رنگ میزارم روشن میکنم ...مگه گفته رنگ نکن؟؟؟؟؟ اول از خودش بپرس اگر اوکی داد رنگ کن  

دو هفته اول توش پره ضخمه اونا بریزه از این رو به اون رو میشه  بعدم همین که میگی تغیر حس نکردی ...

اصلا زخم هم نشده تازه از آرایشگاه برگشتم ، فقط مدلشو بلند کرده ای کاش دمش بریزه 

تو ترمیم میشه درستش کنم؟

برا عید چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 تو ترمیم میشه دم ابروهامو کوتاه تر کنه یعنی چقدر روشن م ...

عزیزم دم ابروت رو پماد نزن تا بریزه رنگه اما چربش کنی میمونه تاعید

رنگش هم اصلا نگران نباش دو هفته ای روشن تر میشه