2777
2789

سلام بچه ها لطفاً یه راهی بگید خیلی وابسته س میترسم الان نگیرم دیگه نشه،، خدا خیرتون بده

مثل از شیر گرفتن.قطره بزن تلخ شه.

یا رنگشو با یه خوراکی مثل زردچوبه یا رنگ خوراکی بد رنگ کن و بگو وای خراب شده باید بندازیمش دور.بعد با کمک خودش بندازش دور و بجاش براش یه اسباب بازی یا هدیه کوچیک بخر.چون غمگین میشه از نبودش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قایمش کن بگو گم شده .با هم دنبالش بگردین بگو نیس نمیتونیم دیگه پیداش کنیم.

یا هم اینکه ببر مغازه ای اسباب بازی فروشی یه چیزی که خیلی دوس داره بگو برداره به جاش پستونک و بدین فروشنده.بگو اینو در ازای پستونک بهت میدن.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

مثل از شیر گرفتن.قطره بزن تلخ شه. یا رنگشو با یه خوراکی مثل زردچوبه یا رنگ خوراکی بد رنگ کن و بگو و ...

اسباب بازی میخرم بعد ک میگیره باز یادش میاد و مدام بهانه و گریه منم حوصله م سر می‌ره از گریه هاش باز میدم بهش متاسفانه این جواب نداد کلی هم تفنگ و بادبادک و سوت و کپسول سحر آمیز گرفتم براش😥

اسباب بازی میخرم بعد ک میگیره باز یادش میاد و مدام بهانه و گریه منم حوصله م سر می‌ره از گریه هاش باز ...

اشتباه کردی که تحمل نیاوردی.بچه ها بزرگترین سیاستمدارای دنیا هستن.فهمیده چطور میتونه هم اسباب بازی بگیره هم پستونک.این بار جلوی چشمش بنداز توی سطل آشغال ترجیحا بیرون از خونه و بعد دیگه تحمل کن.فوقش دو روز نق میزنه.اگه بتونی توی یه سطلی بندازی که بعد وقت بهونه گیری ببریش ببینه که سطل خالی شده و پستونکش رفته بهتره.تحمل در برابر نق بچه ها یه اصل اساسیه

دقیقا یکسال و نیمگی خودش داشت کنار میذاشت که مریض شد شوهرم گفت این باز براش یه تسکینه فعلا نگیر و همون شد که تا دوسال و نیم نتونستم بگیرم!!! دیگه عقلش میرسید.

اول گفتم دکتر گفته قبول نکرد. بعد گفتم با یه چیز دیگه عوضش کنیم اونو گرفت و باز پستونکشم خواست. سعی کردیم گمش کنیم خود وروجکش پیداش کرد! دیگه دستمونو خوند.

یه بار مهمونی رفتیم واقعا جا گذاشتیم اومدیم خونه انقدر گریه زاری کرد که گشتم یکی از پستونکای قدیمیشو بهش دادم. سعی کردم در طول روز خسته اش کنم که شب خودش خوابش ببره نشد بدون پستونک بیدار میشد اصلا خوابش عمیق نمیشد...

خلاصه یه روز با خودم آوردمش سر کار پستونک نیاوردیم. بهونه بهونه بهونه که میخوام بریم بخریم. رفتیم بقالی گفت نداریم که! اومدیم باز بهونه بهونه... دیگه تسلیم شدم رفتیم داروخونه. دختر من پستونک ارتودنسی میخورد. خدا خیرش بده خانوم داروخونه ای اینکاره بود قشنگ موضوع رو گرفت! واقعا ارتودنسی سایز بزرگ نداشتن گفت فقط از این گردها داریم اونم سایز نوزادی نشونش دادیم گفت باشه همینو میخوام! گرفتیم بهونه اش برید ولی خب اصلا باهاش حال نمیکرد مخصوصا که فرداشم رفتیم دیدن یه نوزاد و دقیقا از همون پستونک گرده دهن بچه بود یه جورایی بهش برخورد خودشو بزرگ حس میکرد!

ولی بازم روش زیاد بود همونو به هر بدبختی شده میخورد و البته همه پستونکاشم با دندون سوراخ میکرد. منم از همین فرصت استفاده کردم روز اول یه ذره سوراخشو فقط بزرگتر کردم توش پر آب دهنش میشد بدش میومد. روز دوم یک میلیمتر از سرش قیچی کردم دو روز بعد یک میلیمتر دیگه و همینطور هر روز یا دوروز درمیون یک میلیمتر قیچی کردم هی گفتم ای وای پاره شده! باز گفت بریم یکی دیگه بخریم گفتم دیدی که نداشتن فقط برای نی نی ها دارن. خلاصه به همین روش بالاخره موفق شدم!!!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

تو پستونکش با سرنگ یه شربت تلخ بریز مثلا تلخک از داروخانه بگیر تو اب حل کن بریز تو پستونکش اونوقت تا میاد مک بزنه میره تو دهنش خودش ولش میکنه

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘

من یه روش تو یه مجله خوندم که میگفت پستونک رو جلو چشم بچه بذارین تو شکم یه عروسک بدوزینش وبه بچه بگین عروسکه پستونکو خورد😐 وحالا عروسکو بهش بدین البته این برا بچه با سن بالاس اینم شنیدم که میگن با یه ماده خوراکی که تلخ باشه تلخش کنین  ولی من بچه دیدم که تا حتی سه سالگیم پستونک تو دهنش بودو بعد گذاشتش کنار دیگه بعد یه مدت خودشون ولش میکنن

شاهزاده ای که بر سرزمین تباهی حکمرانی میکنه