2777
2789
عنوان

بارداری!!

146 بازدید | 18 پست

سلام ازتون ممنونم که وقت گذاشتین و به سوالم جواب میدین!

من هفده روز از موعد گذشته و پری نشدم هفت روز پیش دو تا بیبی چک گذاشتم و منفی بودن

رابطه ای که بهش مشکوک هستیم و احتمالمیدیم اون موقع بی احتیاطی کردیم یکی دو روز بعد از تموم شدن پریودم بود

زیر شکمم بزرگ شده و صورتم جوش زده چند روزی هم هست دور نافم میپیچه و پهلوی چپم بعضی اوقات درد میکنه

ببخشید طولانی شد☺

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش بدین 

مادرم مریضه دخترم رو نمیتونم پیش کسی بذارم برم آزمایش بدم

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
احتمالش هست منم دعا کن

انشالله به حق امام حسین دامنت سبز بشه

مادرم مریضه دخترم رو نمیتونم پیش کسی بذارم برم آزمایش بدم

اخه با بی بی نمیشه نظر قطعی داد...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
باردارم؟؟؟؟

تا حالا سابقه داشتی عقب بندازی؟؟ بچه ت هم ببر ازمایشگاه  زمانی نمیبره

من تازگی ازمایش دادم قند دو ساعته بود شوهرم داشت میرفت سر کار بچه م هم بردم رو پام نشست ازم نمونه گرفت

تا حالا سابقه داشتی عقب بندازی؟؟ بچه ت هم ببر ازمایشگاه  زمانی نمیبره من تازگی ازمایش دادم قند ...

سابقه داشتم ولی برای این ماه فرق داره اخه یکم بی احتیاطی داشتیم

هرجوری ام شده برو ازمایش بده تا تکلیفتو بدونی...

چشششم میرم