2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم راضی بشه😞

625 بازدید | 48 پست

سلام دوستای گلم . 

من خیلی وقته تصمیم دارم جراحی بینی کنم .ولی شوهرم راضی نمیشه . چیکار کنم راضی بشه ؟ تا حالا هیچکار عمل زیبایی نکردم فقط میخوام عیب دماغم برطرف بشه ولی میگه نه !!! و واقعا نمیتونم از فکر عمل بیرون بیام . شما بگید چیکار کنم توروخدا 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز لشگر خداست بزرگوار. شاید خدا داره از زبون شوهرت بهت پیام میده که اینکارو نکنی!

توکل کن به خدا و از خدا بخواه اگه این عمل برات ضرری نداره خودش راهها رو برات باز کنه، و اگه گشایشی ایجاد نشد بدون که حتما برات خیر نیست

هیچ چیز درباره من نیست. همه چیز درباره خداست

بايد ديد بينيت واقعا مشكل داره يا هوس عمل كردن داري ممكنه خراب تر شه ممكنه بهتر شه خيلي ريسكه بنظرم و حتما شوهرت بخاطره اين راضي نيست خارجيا و پولدارا بهترين دكترا براشون خراب ميكنه ميگم شانسيه و ريسك 

رها هستم ☺️

منم یه مدت تو مخم بود شوهرم راضی نمیشد . حتی قرار بود پولشم خودم بدم باز راضی نمیشد میگفت بدم میاد قیافه ت مصنوعی بشه

بعد انقدر توی مترو و اینور اونور تو دماغ این و اون زوم کردم دیدم 90 درصد عملها مشکل دارن . میخوام بگم ریسکش وحشتناکه . به نظر من که 10 درصد امکان داره خوب بشه و بعدش پشیمون نشیم . منکه کلا قیدش رو زدم 

البته من انصافا دماغم مشکل خاصی نداره خیلی معمولیه . دلم میخواست عمل کنم فانتزی بشه که بیخیالش شدم