2777
2789
عنوان

تجربه استفاده از قرص لاغری جی سی

305802 بازدید | 189 پست

سلام دوستان ، من قدم 161 و بعد از زایمانم وزنم به 85 کیلو رسید . با رژیم و ورزش از مهر تا الان 16 کیلو کم کردم و به 69 رسیدم . ولی الان به استپ وزنی رسیدم و هر کاری میکنم وزنم پایین نمیاد . توی اینستا با قرص جی سی آشنا شدم و خیلی وسوسه شدم که بخرم ولی انقدر حرفهای ضد و نقیض راجع به اصل بودن این قرص ها شنیدم که کاملا گیج شدم . لطفا از دوستان عزیز هر کس استفاده کرده تجربه اش رو با من به اشتراک بذاره و اینکه رنگ قوطی اصل چه رنگ هست ؟ پیشاپیش ممنونم بابت راهنماییاتون   

من رشته ام مهندسی عمران سازه بود اما کنار رشته ام کلاسای تغذیه ورزشی هم میرفتم

مربیه میگفت این قرصا اگر تاثیر داشت مربی بدنسازا استفاده میکردن پس اگر تو باشگاها نیست الکیه

خودم با اینکه کلاسارو میرفتم یه هله پوچ هم سر درنمیاوردم موقعی که میخواستم وزن کم کنم هم خودم هم خواهرم از مربی شوهرم برنامه غذایی گرفتیم من پنج کیلو کم کردم خواهرم بیست و چهار پنج کیلو

خوبیشم اینه مشاوره رایگان میده و قرص و اینام از داروخانه معرفی میکنه و ادم باخدایی هستش

حالا هرکسی خواست بگه من شمارشو یا ایدی تلگرامشو بدم بره شاید گره از کارش باز شد

دردم از یار است درمان نیز هم...😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا از مهاباد ادیوس گرفتم وخیلی راضی بودم ولی یه هفته پیش یه قرص دیگه به اسم اکتیو اسلیم از اونجا گرفتم واقعا اصلا باورم نمیشه داره معجزه میکنه و اشتهام رو کلا بسته و نزدیگ ۳کیلو سیصد گرم کم کردم تا حالا عسکشو میزارم محصول المانه واقعا عالیه این شماره نمایندگی مهاباده ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

من قبلا از مهاباد ادیوس گرفتم وخیلی راضی بودم ولی یه هفته پیش یه قرص دیگه به اسم اکتیو اسلیم از اونج ...

منم اين قرص رو گرفتم سه روزه دارم ميخورم اما اصلا اشتهام تغييري نكرده از مهاباد هم گرفتم. شما از روز اول كاهش اشتها داشتين؟ 

سلام خوبید قرص جی سی خوردید ؟ خوب بود ؟ رنگ قوطیش چه رنگی بود ؟.

سلام . آره خریدم . رنگ قوطیش قرمز بود . برای من که خیلی خوب بود . البته تا موقعی که قرص رو میخوردم عالی بود . سایز خیلی کم کردم ولی بعد از تموم شدن قرص ها رعایت نکردم و متاسفانه وزنم برگشت. اگر تو استفاده کردی بعدش هم رعایت کن . من یه قوطی 30 تایی گرفتم . پلمپ بود و روی جعبه هم کد ریجستری داشت .

من قبلا از مهاباد ادیوس گرفتم وخیلی راضی بودم ولی یه هفته پیش یه قرص دیگه به اسم اکتیو اسلیم از اونج ...

من خیلی تو پیج ها اسم مهاباد رو شنیدم . تقریبا تو همه تاپیک های لاغری میان و اسم و شمارش رو میذارن . نمیدونم چرا حس میکنم تبلیغه . تو رو خدا اگر واقعا استفاده کردید و نتیجه گرفتید بنویسید که ما هم استفاده کنیم . 

سلام بچه ها لطفا دنبال این قرص و داروها نرید، مگر این که دکتر براتون تجویز کنه، شما هم که استپ وزنی داری باید دکتر تغذیه رژیم ات رو تنظیم کنه عزیزم، بالاخره تغذیه و رژیم یه علمه که ما باید به اونایی که عمر و وقتشون رو گذاشتن و این علم رو یاد گرفتن براش مراجعه کنیم، لینک کانال کلینیک تغذیه ی دکترم رو برات میذارم، می تونی پیام بدی و مشاوره کنی 👇

آدرس کانال :
http://t.me/dietclinicz/

سلام . آره خریدم . رنگ قوطیش قرمز بود . برای من که خیلی خوب بود . البته تا موقعی که قرص رو میخوردم ع ...

ممنون‌پس قرمزه چون بعضی از پیج ها میگن قرمز تقلبیه طلایی اصلی گیج شده بودم شما از کجا گرفتی ؟ 

ممنون‌پس قرمزه چون بعضی از پیج ها میگن قرمز تقلبیه طلایی اصلی گیج شده بودم شما از کجا گرفتی ؟ 

منم دقیقا بخاطر همین گیج شده بودم ولی با کد ریجستری مطمءن میشی که محصولت اصله . و اونی که من خریدم کد ریجستری داشت . من از یه پیج تو اینستا . اگر دوست داشتی شمارش رو بهت میدم .