2777
2789
عنوان

دم عیدی غم بزرگی تودلمه برام دعاکنین...

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 45 پست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهمون صبر بده من که دیگه دارم دق میکنم 

بعضی هازندگیشون انقدربر وقف مراده ازظاهروباطنش خبر دارم دیگه خداهم اززمین اسمون براشون میفرسته وکاراشون رله میشه ماهم هی کارمون پیچ میاره

..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..
بعضی هازندگیشون انقدربر وقف مراده ازظاهروباطنش خبر دارم دیگه خداهم اززمین اسمون براشون میفرسته وکارا ...

ای بابا وقتی مشکل میاد پشت سرش درد میاد ناراحتی میاد ناارومی میاد فکرو خیال ..... چی بگم که دل خودم خونه ازین زندگی 

امضات اشکمو در آورد ازته دلم بخداالتماس میکنم یه بچه سالم وصالح بهت بده هرچی زودترانشاالله

ممنون نازنین جان...

لطف داری عزیزم..

ان شاءالله خدا ب من و بقیه منتظرا اولاد سالم و صالح بده...

انتظار خیییییلی سخته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
ممنون نازنین جان... لطف داری عزیزم.. ان شاءالله خدا ب من و بقیه منتظرا اولاد سالم و صالح بده... ا ...

واقعا راست میگی حق داری انشاالله که درست میشه

بعضی هازندگیشون انقدربر وقف مراده ازظاهروباطنش خبر دارم دیگه خداهم اززمین اسمون براشون میفرسته وکارا ...

آره واقعا....

آخه تا کی باید روووزی ی مشکل باشه تو زندگیمون...ی مشکل رو حل میکنیم میگیم آخییییش تموم شد ،ب ثانیه نکشیده ی مشکل دیگه،، ی درد دیگه...

بازم شکر

واقعا راست میگی حق داری انشاالله که درست میشه

ان شاءالله 💞🌺💖💙💚🌺💞

انشالله خدا بهت میده نگران نباش عزیزم من خودم یک سال مادر نشدم  درکت میکنم سخته  اما معجزه شد خدا بهم دادش الان پوستمو کنده 

خدا بچه رو میده دیر یا زود ولی میدش عزیزم 

ان شاءالله 💞🌺💖💙💚🌺💞

عزیزم استرس سمه به نظرمن همین استرس نازایی میاره،،بیخیال شووبگوشدم شدم خداروشکرنشدم هم که دیگه چاره ای نیست بازم خداروشکر به معنای واقعی ازفکرش بیابیرون انشاالله که حتما میشه روچندنفرتجربه شده

انشالله خدا بهت میده نگران نباش عزیزم من خودم یک سال مادر نشدم  درکت میکنم سخته  اما معجزه ...

برا من ۳سال شده و هنوز نداده!

دیگه بعد عید باید برم آی وی اف..