2777
2789
عنوان

خیلی عذاب وجدان دارم😔

541 بازدید | 46 پست

پسرم هرشب دم صبح میخوابه امشب خسته بودم اذیتم کرده امروز خیلی ،،،بهش  شربت دیفن هیدرامین دادم خوابید حالا دلم براش میسوزه من ک بیدارم کاش نمیدادم بهش عذاب وجدان دارم😥

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا دادی اشکال نداره اما دیگه نده ،ضررداره

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

هیچوقت این کارو نکن

کلا شربت دیفن هیدرامین رو شبکه سلامت  گفت نذین

باعث مزرگ ناگهاتی میشه در خردسالان البته دوراز جون بچه ی شما

ب جای این کارا صبح ها زود بیدارش کن و سرگرمش کن

ساعت 11 بذار دوساعتی بخوابه

بعد دوباره بیدارش کن و تا شب که طرفای نه و نیم و 10 بخوابه

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم... 

منم وقتی بچم ۸-۹ ماهش بود استامینفون دادم بهش. البته فقط یکبارا...

اونقد بدخاب بود ک از روز زایمان تا ۱۴ ماهگیش خواب برام حروووم بوددددد

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
عزیزم خوب خوابش رو درست کن.‌نذار روزا بخوابه. ۱ روز سختی بکش شب زود میخوابه. اصلا این خواب رشدش رو م ...

در روز یک بار رو ک میخوابه ولی حتما ساعت ۹ یا ده شبم میخوابه بعد فول انرژی بیدار میشه تا ۴ صبح .الان خیلی ناراحتم

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

عزیزم من دخترم کوچیک بود دکتر تغذیه میگفت واسه رشدش حتما باید خواب بچه تنظیم بشه اونم با همین دیفن هیدرامین اونم توی چند شب ساعت مثلا ۹ بهش بده که تا ۱۰ بخوابه چند شب اینکارو بکنی دیگه خوابش تنظیم میشه خودش سر ساعت میخوابه