2777
2789

اومدم خونه بابام چون هوا سرد بود و هیچکدومشون سردشون نبود جز من، من اومدم کنار بخاری تو حال خوابیدم. بد داداشم و مامانم و بابام تو اتاقن . همشون خوابن . الان داداشم داره حرف میزنه تو خواب 😂😂😂😂از صبح خونه تکونی داشتن همین ک من رسیدم تموم کردن خیلی خستن😩😂😁 . داداشم تو خواب میگ وای مامان جا کفشی رو اونجا نزار زشته بخدا 😂😂😂😂😂😂واااای بابا کمک کن دیگ خست شدم اه این سارینا( منظورش منم) نیومد ی کمک بده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂همرو داره الان با صدای بلند میگه تو خواب طفلی خیلی خستس😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمینی خوابه ؟بیشتر داره انگار تیکه میندازه خصوصا اسمتم اورده 😂

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خوب ما بیچاره هایی که تو خواب حرف میزنیم موجبات خندی و شادی شما رو فراهم میکنیم 😒😒😒😒

شوهر من یه فیلم گرفته از من با تُفای گوشه ی دهنم که دارم حرف میزنم، هر چند وقت یه بار نگاه میکنه میخنده 😐

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

چقد دوست داشتم با داداشم دوست باشم.

عین سگ میمونه. بخاطر دوست دخترش پاچه ی منو میکنه 😏😏

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖