2777
2789

سلام دوستان،چند روز دندون درد شدید دارم دکتر آموکسی سیلین داده با استامینوفن دارم مصرف میکنم واسه جنین خطرناک نیست؟دردمم خوب نمیشه چکار کنم

نه عزبزم بخور تنها قرصیه که عوارضش کمه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم دندون دردم زود خوب بشه یا دردش کم بشه ؟؟؟

ماه چندمی ؟ من که کلی درد دندون کشیدم و آموکسی سیلین خوردم ، اونجور که نوشته بی ضرر هست و مصرف آموکسی و استامینوفن مشکلی نداره

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
آخرای ماه شیشم

برا منم از همون موقع شروع شد ، باید تحمل کنی.

به جز همین آموکسی

من گاهی دنتول هم میزاشتم

گاهی هم سیر رنده می کردم میزاشتم روش

گاهی شستشو با آب نمک

گاهی هم پوست انار از قسمت سفیدش

یعنی هرکی هر چی می کفت من امتحان کردما خیلی درد کشیدم

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
برا منم از همون موقع شروع شد ، باید تحمل کنی. به جز همین آموکسی من گاهی دنتول هم میزاشتم گاهی هم ...

دکتر که میگه بیا عصب کشی کنم واست،ولی تحمل کنم نرم بهتره ؟؟؟

آخرای ماه شیشم

مشكلي نداره 

استا٣٢٥

اموكسي كاملا امن هستن تو بارداري

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  
دکتر که میگه بیا عصب کشی کنم واست،ولی تحمل کنم نرم بهتره ؟؟؟

منم می خواستم برم ولی یکی یه چی گفت ترسیدم دیگه نرفتم تحمل کردم ، فقط باید عفونتش کنترل بشه ، برا من بیشتر درد داشت عفونت و خونریزی آنچنانی نداشت و با همین آموکسی کنترل شد ، ولی خب مثلا دو روز می گرفتا از دردش گریه می کردم