2777
2789
عنوان

بیمارای خانم دکتر معصومه یونسی بیاین با هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 213034 بازدید | 8034 پست
آخه اولین باره که درمانم را با یک پزشک جوان دارم دنبال میکنم .از سری پیش چشمم ترسیده .سری قبل خانم دکتر بدون هیچ داروی تقویتی و ....من رو سری آی وی اف کرد .الان که با نی نی سایت آشنا شدم میبینم دکتر آی با تجربه مثل طرازی وعارفی و پاکروش موردها مثل من رو قبلش با داروهای تقویتی آماده میکنند بعد میبرند برای آی وی اف .ولی باید از انصاف نگذرم .تخمک کشی و انتقال وپیگیری بعدش عالی بود خیلی خوش برخورد هستن تازه چون سنش از من کوچکتر ه هر وقت میرم مطب کلی تحویلم میگیر ه .ببخشید طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطیما جون بنا شد خودمون یه پرونده برای خودمون درست کنیم و روند درمان را همراهمون داشته باشیم که اگر به هر دلیلی دکتر سرش شلوغ بود و ... یادآوری کنیم تا کارمون بهتر پیش بره. انشا الله که هر چی خیره برای شما هم اتفاق بیفته.
هر که هستی، هر چه هستی، تا مفیدی، زنده هستی (توانا بود هر که دانا بود)
سلام دوستان عزیزم من از روز سه شنبه با یاری خدا داروهام برای سیکل آی وی اف شروع میشه لطفا اگر در مورد تغذیه و ورزش پیشنهاد ویا اطلاعات خاصی دارید خوشحال میشوم بنده را قابل بدانید ودر اختیارم قرار دهید .
سلام فاطیما جون سه دستور خانم دکتر که در قسمت پرسش و پاسخ تاکید میکنه: 1- ورزش منظم که نباید سنگین باشه, مثل شنا یا پیاده روی 2- غذای سالم و مناسب مانند رژیم غذایی پانزده روزه سایت 3- ایجاد فضای بدون استرس به هر روش سالم
هر که هستی، هر چه هستی، تا مفیدی، زنده هستی (توانا بود هر که دانا بود)
هلنا جونممممممممم ب اجیا بگووووووووو خعلی دعام کنن فردا ساعت 9 باید خاتم باشم تا انتقال بدن من استرسی ندارم جزاینکه از فریزدرنیان و کیفیتشونم ک گفت اصن خوب نیست بگو بیش ازااندازه نیازمند دعاشونم ب عطی جونم ک بارداره بگو بیشتر دعا کنه خدا روی زنه حامله نمیندازه برام دعا کنید
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
فاطمه جونم برای سیکل من ک کوتاه بود این شجره نامه منه عزیزم 3 سال درمان گیاهی و تاثیرخیلی کم، 18 بهمن 93 عکس رنگی گرفتم و سالم بود، 18 بهمن 94 آغاز درمان با میکرو با دکتر یونسی، 13 اردیبهشت 94 اولین سونو و ورود به سیکل، سیکل کوتاه، شروع داروهای اصلی فوستیمون، امگا 3، کلسیم دی، 14 اردیبهشت شروع آمپولای زیر جلدی فوستیمون شبی دو عدد (کلا 6 عدد)، مرکز درمان خاتم، آخرین آمپول 16 اردیبهشت 94، مراجعه مجدد 17 اردیبهشت 94، احتمالا هفته بعد پانکچر خواهد شد، 17 اردیبهشت 94 نتیجه سونوی دوم 6 فولیکول سمت چپو 8 تا سمت راست، اندومتر 6.5 و رعایت رژیم 15 روزه، آمپول گونال 4 تا روزی 2 عدد برای 17 و 18 اردیبهشت، سونوی سوم آندومتر 8، سمت چپ 7-8 فولیکول، سمت راست 8 فولیکول، با سایزهای 11-12، 3 تا گونال و 3 تا مریونال اضافه، سونوی بعدی 22 اردیبهشت 94، 22 اردیبهشت 12 سیکل هستم، 26 اردیبهشت 2 تا هاش سی جی با دکارتی 25 اردیبهشت 94، 27 اردیبهشت 94 روز پانکچر، اندازه فولیکولها تو آخرین سونو 16-17، 27 اردیبهشت 94 پانکچر، 22 تخمک، انتقال به ماه بعد کنسل شد به خاطر تعداد بالای تخمک، به خاطر پایین بودن نمونه اسپرم با بیوپسی اسپرم گرفتن، 6 جنین با گرید آ تشکیل و در دو بسته 3 تایی فریز شد. 8 خرداد 94 روز اول پریود، 10 خرداد 94 مراجعه برای شروع سیکل انتقال فریزی. سونو، تجویز ال دی تا 31 خرداد و شروع سینافکت از 28 خرداد، مراجعه بعدی روز دوم پریود. آخرین ال دی 31 خرداد 94، بعد منتظر پری و مراجعه روز دوم پری برای شروع سونوها و سیکل انتقال. داروهای سیکل جدید ال دی، امگا3، کلسیم دی، بکمپلکس و اسید فولیکه. 21 خرداد 94 روز 13 سیکل لک بینی بعد 22 خرداد 94 شدتش بیشتر شد و در حد کمی خونریزی. شروع سینافکت با 30 واحد! آخرین ال دی 30 خرداد 94، منتطر پری برای شروع سیکل انتقال، شروع پری 5 تیر 94، 7 تیر مراجعه برای ویزیت و سونو، ضخامت آندومتر 5 و فعلا روزی 2 تا استرادیول خارجی (دکتر تاکید کرد خارجی) و شبی 2 عدد لتروزل (برای ضخامت آندومتر)، ویزیت مجدد 11 تیر 94 سونوی روز 6 سیکل، ضخامت آندومتر 7، سونوی مجدد 14 تیر 94، نتیجه سونو ضخامت آندو روز 9 پری 10 بود، 21 تیر 94 روز 16 سیکل پری انتقال جنین فریزی، افت کیفیت جنینهای فریزی، ایشالله که انتقالش موفقیت آمیز بشه، تزریق اولین پروژسترون قبل انتقال 18 تیر 94، (احتمالا روز آز بتای اول 6 مرداد 94)،
بلاخره اونی ک باید میاد و... 
رز 22 عزیزم ممنون از شرح حالت چقدر کامل بود .از صمیم قلب برات دعا میکنم که دوقلوی ناز خدا بهت عطا کنه .من شنیدم درصد موفقیت جنین فریز خیلی بالا هستش .منم می خوام اگه خدا بخواد به دکتر بگم برای من هم فریز انتقال بده .نظر شما چی؟آی وی اف قبلی من به چیزی متوجه شدم که شاید به دردت بخوره .من بتا با 25 شروع شد بعد از دو روز 36 بود خیلی کم کم بالا میرفت وتمام مدت خانم دکتر گفتن استراحت کنه بعد از یک هفته دیگر خودم بی خیال شدم وبلند شدم کار آنجام دادم وسر کار هم رفتم بعد از 4 روز حدود 60 شده بود .یعنی حرکت باعث خونرسانی بهتر شده بود
رز 22 مگه نگفتی جنین ات با کیفیت بودن .چه بلایی سرشون آوردن ؟من دو تا از همکارام جنین فرش منفی شدن ولی بعد هر دو با جنین فریز که به گفته دکتر خیلی بی کیفیت بود باردار شدن .تازه دکتر بعد از انتقال بهش گفته بود انقدر بی کیفیت بوده که احتمال عقب افتادگی هست اون بنده خدا هم تا غربالی همش گریه میرد میت من بچه ی عقب افتاده نمی خوام ولی شکر خدا ی پسر خیلی خوشگل وبا هوش شده .انشالله روزی شما هم بشه. آمین
سلام دوستان من امروز مطب سعادت اباد بودم فوق العاااااااده شلوغ و بی نظم بود ۵ اونجا بودم ساعت ۷ اینترنتی وقت گرفته بودم از اقای خسروی ساعت ۹ نوبتم شد دکتر و دستیارشون خوب بودن و کلی خندیدیم باهم امااااا مطب واقعا افتضاح بود جای نشستن ب کنار حتی جای ایستادنم نبود متاسفانه اسانسورام خراب بود ۷ طبقرو با پله رفتیم و امدیم ....پنجاه سونو سی و هستم ویزیتشون بود..... با تعریفایه این تاپیک من فکر میکردم خیلی منظمتر و پرسنل خوشاخلاق نه حداقل مودب باشن اقای خسروی ک علنا دعوا داشت بی ادب کلی حرص خوردم از دستش
خدایا منو فرزندمو در پناه خودت بگیر*