2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم سوال میکنه ببینه واقعا خودت اینکارو کردی یا کسی وادارت کرده و از خانوادتم دلیل کارتو میپرسن و بعد ارجاع ب روانپزشک و مشاوره و ازاینا

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘
کردم و نمردم ،الان بیمارستانم،گفتن اول باید روانکاو بیاد ببینه و بعد قاضی بگه تا مرخصت کنیم

لابد مبخوان انگیزتو بدونن و ببین وسیله خودکشی رو از کجا تهیه کردی اگرم تو انظار عمومی اینکارو کردی ک جرم داره

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

برای من پدرم با پول و پارتی بازی از بیمارستان درم اوردن که ی وقت پرونده برام درست نشه که مشکل روحی روانی داره ...نمیدونم ممکنه چه سوالی بپرسن عزیزم 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
عزیز دلم سوال میکنه ببینه واقعا خودت اینکارو کردی یا کسی وادارت کرده و از خانوادتم دلیل کارتو میپرسن ...

شلاق و زندان نداره؟برام پرونده سازی نمیکنن؟اخه من دانشجوام میترسم اخراجم کنن

همینشون مونده ادمی که خودکشی کرده رو شلاق بزنن یا ببرن زندان

اکثر ادمایی ک خودکشی میکنن روحیشون بده دست خودشون نیست کاریت ندارن نترس

نه باباااااااااا

اونا میگن ک جون انقد عزیزه تو چرا خواستی سلبش کنی 

حالا شلاق بزنن ک دردت بگیره یا زندانت کنن ک چی

برا پرونده نمیدونم چون پروندت تو بیمارستان هست

احتمالا سابقه روحی روانی باشه 

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘