2777
2789
عنوان

صاحب مغازه ام بهم نظر داره...

751 بازدید | 32 پست

سلام دوستان گلم...

کسی توموقعیت من بوده؟من میخوام یه سالن زیبایی که داره واگذارمیشه رو بردارم که صاحبش یه اقاس.سرمایه گذارشم خودش بوده و هزینه دکور و اجارو رهن و همه چی باخودشه .قرارداد به صورته درصدیه ک ازتمامی خدمات 40درصد مابرمیداریم 60درصدایشون.ایشون به من پیشنهاد دوستی داد و من اصلاخوشم نیومد.چکارکنم که از یه طرف سردنده لج نیوفته و واگذار کنه چون سالن پتانسیل خیلی خوبی برلی پیشرفت داره و واقعا موقعیت کاریه خوبیه برای من .الان چندروزه ز میزنه وپیام میده به هربهانه ای؟چطوری قاطعانه باهاش برخورد کنم ک واگذاریشم ازدست ندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش نداره اونجارو ول کن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بعد از قرارداد بلاکش کن هم هز تل گرام هم واتس اپ هم پیام هم زنگ 

بعد هودش کوتاه میاد اگه ذره ایی ادم باشه 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

فقط کاراشو ندیده بگیر و درمورد کار باهاش حرف بزن. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.