2777
2789
عنوان

این هفته ۴شنبه سوریه یا هفته دیگه؟

129 بازدید | 14 پست

هفته دیگه سه شنبه آخر سال میشه ۲۸اسفند و فرداش سال تحویله

یادمه هر موقع اینجوری میشد هفته قبلش ۴شنبه سوری بود.

امسال چجوریه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونم پارسالم سه شنبه قبلش چهارشنبه سوری بود ولی امسالو نمیدونم😕

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
همین هفته چهار شنبه سوریه 🎆🎇🎊🎉

واقعا؟؟کی اینو گفته؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
واقعا؟؟کی اینو گفته؟

تو شهر ما دو هفته  شروع کردن  به ترقه زدن برا ما که هم هفته پیش بود هم این هفتس هم هفته بعد 😀😀😀

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
تو شهر ما دو هفته  شروع کردن  به ترقه زدن برا ما که هم هفته پیش بود هم این هفتس هم هفته بع ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣چقدخوب شماسه تاچهارشنبه سوری دارین