2777
2789
عنوان

اونایی که سابقه عفونت دارن لطفا...

120 بازدید | 14 پست

بچه ها من از دیروز سوزش گرفتم الانم رفتم دستشویی ،معذرت میخوام چندتا تیکه عفونت سفید رنگ اومد پایین که نسبتا بزرگ بودن...هفته پیش استخر بودم و سه شب پیش هم نزدیکی داشتم...به نظرتون چیه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر معاینت میکنه..عفونت داری حتما

بالارفتن سن هیچ تاثیری درشعور آدما نداره!نهایتاً یه بیشعور پیرمیشی که فکرمیکنی هرچیزی ک میگی بقیه بایدبخاطر سنت قبول کنن واحترام بذارن...    

همین استخر خودش منبع عفونته

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

قرص مترونیدازول هر۸ساعت ۱عدد

قرص سیپروفلوکساسین یه بسته روزی ۱عدد

پمادواژینال کلوتریمازول هرشب 

بشین توسرکه سیب واب ولرم 

مایعات زیادبخور

پونه دم کن بخور

منم دعاکن 😊😊😊

دوستای گلم اگه میشه برای خوشبختی زندگیم وسلامتی پسرم یه صلوات بفرستین ممنون میشم    

عزیزم حتمابرودکتر خدای نکرده کلیت عفونت نکرده باشه 

عفونت نزده باشه به کلیه 

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
میگم یک ماهی هم هست که پهلوی راستم تیر میکشه فکر کنم بمیرم این دفعه...خخخخ

خدانکنه این چه حرفیه...

برو دکتر معاینه بشی دارو بگیر خوب میشه 

فقط عفونت و نباید بزاری بمونه زود درمان کن راحت...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷