بچه ها شوهرم برای یه کار جدید کلی پول از مادرش قرض کرده منم ۲۰ تومن از طلاهامو دادم بهش حالا صفر صفر شدیم. تروخدا برامون دعا کنید. انقدر جیبش خالیه امشب از در که اومد داشت اشکش درمیومد گفت آبروم رفت تو فروشگاه رفاه ۶۰ تومن نداشتم تسویه کنم تمام کارتامو میکشید خالی بود😢😢😢😭😭 همه رو گذاشته بود اومده بود بیرون. اشکم دراومده. کار قبلیش کلا خوابیده هیچ خبری نیست بازار. تازه ۲ ماه دیگه بچمون میاد دلم شکسته از حرفاش. باهام کلی دعوا کرد با اینکه میدونه این مدت چقدر از تمام خواسته هام گذشتمو قناعت کردم بازم قدردان نیست. سیسمونی کامل از بابام گرفتم که سختش نباشه برای خرید بچمون. ولی بازم زندگیمون نمیچرخه...خسته شدم دیگه. صبحا با استرس بیدار میشم. دلم نمیخواد رو بزنیم به بابام اونام گرفتاریای خودشونو دارن. یه وقتی میگم سرویسمم بفروشم حدود ۳۰ تومنی میشه بدم شوهرم دستش باز بشه. داره پیر میشه موهاش همه سفید شده. پارسال این موقع انقدر وضعمون خوب بود فکرشم نمیکردیم اینجور بشه!!! یکم دلداریم بدید دلم داره میترکه
بفروش سال ديگ بخر سختي نده ب خودت ملوم نيس تا كي عمر داشته باشيم ك پس سخت نگير
با این اوضاع دیگه نمیشه خرید سرویس. منم دلبستگی به طلا ندارم ولی آبرموه. انقدر اطرافیان غرق طلان که میترسم نداشته باشم یه موقع بگن نداره چشممون میکنه. چقدر بی پولی سخته
عزیزم منم تقریبا شرایط مشابه شما داشتم شوهرم دو ماه پیش اومد خونه بابام که اعلام ورشکستگی کنه بگه نمیتونم دیگه، نذاشتم چله زیارت عاشورا گذاشتیم و با هم کار کردیم بازاریابی کردیم خدا تنهامون نذاشت از راههایی که فکرش نمیکردیم بهمون رسوند توکل به خدا...اوضاع اقتصادی همه خرابه
عزیزم هر شب قبل از خواب سوره واقعه بخون ان شاالله روزیت زیاد میشه و هرگز محتاج نمیشی امتحان شده
خدا رو شکر روزی دست خداست نه بنده هاش انقدر هم داره که تموم نشه و بی حدم میبخشه اوضاع اقتصادی بهم ریخته هست دیگه برای تمام خانواده هم هست و همه رو درگیر کرده
یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع