2777
2789
عنوان

دلم گرفته از بی پولی..تاحالا انقدر بی پول نشده بودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 45 پست

اخی.الهی بمیرم برات.زندگی بالا پایین داره گل من درسته الان سختی میکشی ولی وقت خوشی ام میرسه

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتمون فوق لیسانس این مملکتیم تو بهترین دانشگاهها ولی الان ۸ مون گرو ۹ امونه. چرا باید مملکتمون اینج ...

الهی شکر اجاره نمیدید بخدا همه همیمن همه 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
بفروش  سال ديگ بخر  سختي نده ب خودت  ملوم نيس تا كي عمر داشته باشيم ك پس سخت نگير

با این اوضاع دیگه نمیشه خرید سرویس. منم دلبستگی به طلا ندارم ولی آبرموه. انقدر اطرافیان غرق طلان که میترسم نداشته باشم یه موقع بگن نداره چشممون میکنه. چقدر بی پولی سخته

عزیزم منم تقریبا شرایط مشابه شما داشتم شوهرم دو ماه پیش اومد خونه بابام که اعلام ورشکستگی کنه بگه نمیتونم دیگه، نذاشتم چله زیارت عاشورا گذاشتیم و با هم کار کردیم بازاریابی کردیم خدا تنهامون نذاشت از راههایی که فکرش نمیکردیم بهمون رسوند توکل به خدا...اوضاع اقتصادی همه خرابه

دردم از یارست و درمان نیز هم

عزیزم هر شب قبل از خواب سوره واقعه بخون ان شاالله روزیت زیاد میشه  و هرگز محتاج نمیشی امتحان شده 

خدا رو شکر روزی دست خداست نه بنده هاش انقدر هم داره که تموم نشه و بی حدم میبخشه اوضاع اقتصادی بهم ریخته هست دیگه برای تمام خانواده هم هست و همه رو درگیر کرده 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
با این اوضاع دیگه نمیشه خرید سرویس. منم دلبستگی به طلا ندارم ولی آبرموه. انقدر اطرافیان غرق طلان که ...

همونایی ک از آبروت میترسی جلوشون ببین 1ریال قرضت میدن بگو گذاشتم بانک 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
با این اوضاع دیگه نمیشه خرید سرویس. منم دلبستگی به طلا ندارم ولی آبرموه. انقدر اطرافیان غرق طلان که ...

مردمو ول كن بابا 

نهايتش ي بدليشو بخر 

خودت  مهمي

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶