بچه ها شوهرم برای یه کار جدید کلی پول از مادرش قرض کرده منم ۲۰ تومن از طلاهامو دادم بهش حالا صفر صفر شدیم. تروخدا برامون دعا کنید. انقدر جیبش خالیه امشب از در که اومد داشت اشکش درمیومد گفت آبروم رفت تو فروشگاه رفاه ۶۰ تومن نداشتم تسویه کنم تمام کارتامو میکشید خالی بود😢😢😢😭😭 همه رو گذاشته بود اومده بود بیرون. اشکم دراومده. کار قبلیش کلا خوابیده هیچ خبری نیست بازار. تازه ۲ ماه دیگه بچمون میاد دلم شکسته از حرفاش. باهام کلی دعوا کرد با اینکه میدونه این مدت چقدر از تمام خواسته هام گذشتمو قناعت کردم بازم قدردان نیست. سیسمونی کامل از بابام گرفتم که سختش نباشه برای خرید بچمون. ولی بازم زندگیمون نمیچرخه...خسته شدم دیگه. صبحا با استرس بیدار میشم. دلم نمیخواد رو بزنیم به بابام اونام گرفتاریای خودشونو دارن. یه وقتی میگم سرویسمم بفروشم حدود ۳۰ تومنی میشه بدم شوهرم دستش باز بشه. داره پیر میشه موهاش همه سفید شده. پارسال این موقع انقدر وضعمون خوب بود فکرشم نمیکردیم اینجور بشه!!! یکم دلداریم بدید دلم داره میترکه
جفتمون فوق لیسانس این مملکتیم تو بهترین دانشگاهها ولی الان ۸ مون گرو ۹ امونه. چرا باید مملکتمون اینجوری باشه. تازه نه اجاره خونه میدیم ماشینم داریم ولی به نون شبمون محتاجیم. این کارم که میخواد راه بندازه هنوز پول زیاد میخواد....دیگه روحم نمیکشه.