2777
2789
عنوان

برفک دهان نوزاد

67 بازدید | 5 پست

سلام خانوما. پسرم زبونش برفک زده نمیدونم چطور نیستاتین استفاده کنم که خوب شه . هر کی تحربه داره لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم  

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه تو بروشورش ننوشته .. دهن دختر منم زد دقیقا یادم نیس ولی فکر کنم هر ۸ ساعت ی قطره چکون پر میزدم دهنش .. قورتم بده مشکلی نیس .. تا یک هفته استفاده کن حتما نوک سینتو و اگه پستونک میخوره پستونک و شیشه شیرشو زود زود بشور .. برا دختر من یک هفته زد استفاده کردم خوب شد باز ی هفته بعدش زد ک دیگه تا الان ک چن ماه گذشته نزده خداروشکر

عزیزم مگه تو بروشورش ننوشته .. دهن دختر منم زد دقیقا یادم نیس ولی فکر کنم هر ۸ ساعت ی قطره چکون پر م ...

نمیدونم باید رو زبونش  بمالی  یا بدی بخوره؟ 

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
نمیدونم باید رو زبونش  بمالی  یا بدی بخوره؟

همین ک میزاری دهنش سعی کن تو دهنش و زیر زبونش بچرخونی ... من حتی گوشیمو گذاشته بودم رو زنگ نصف شب سر ساعتم میزدم دهنش ..