2789

امروز رفتم تو۳۷هفته.تازه امروز رفتم تو۳۷هفته الان سه وچهارروز بودالت تناسلیم دردمیکرد.امشب درد پریودی شروع شده چیکار کنم یعنی این چندروز زایمان میکنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو بیمارستان 

فاصله بین دردهات چقدره؟؟ اگه کمتر از نیم ساعته برو سریع بیمارستان که اگه نخوای الان زایمان کنی جلوی زایمان زودرس رو بگیرن

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

عزیزم منم این دردهارو هفته های اخر داشتم بویزه دل درد و درد الت تناسلی بخاطر پایین اومدن سر بچه و امادگی لگن واس زایمان و همچنین وزن شکمت سعی کن استراحتت و زیاد کنی که بتونی انشالله هفته ی 37 ام بگذرونی درضمن دردهای زایمان منظم مثلا از هر بیست دقیقه یه بار شروع میشه و هم زمان درد توی لگن و کمر و زیر دل میپیچه و شکمت منقبض میشه یعنی شل و سفت میشه شما اینجوری هستی الان؟

برو بیمارستان  فاصله بین دردهات چقدره؟؟ اگه کمتر از نیم ساعته برو سریع بیمارستان که اگه نخوای ...

ن تازه الان دردم قطع شد نمیدونم اگر تافردا درد داشتم میرم.الان یکی از فامیلام گفت چون داخل ماه رفتی یواش یواش دردت شروع میشه

واقعا

آره اگه منظم و ادامه دار باشه درد زایمانه فاصله ها باید کمتر بشه اگه خوب شدی که هیچی

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
عزیزم منم این دردهارو هفته های اخر داشتم بویزه دل درد و درد الت تناسلی بخاطر پایین اومدن سر بچه و ام ...

اره دقیقا اینجوریم سه روز پیش پیش مامام بودم گفت بچت سرش تولگنه.

ن تازه الان دردم قطع شد نمیدونم اگر تافردا درد داشتم میرم.الان یکی از فامیلام گفت چون داخل ماه رفتی ...

ماه درده 

منم داشتم تقریبا هفته ی ۳۶ داشتم شکمم سفت میشد البته من چون سز بودم ۳۷ زایمان کردم

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
اره دقیقا اینجوریم سه روز پیش پیش مامام بودم گفت بچت سرش تولگنه.

خب اگه شکمت شل و سفت میشه یا دردهات منظم حتما برو بیمارستان عزیزم ریسک نکن من شبی که دردم گرفت دردهام منظم بود و هر بیست یک بار شروع شد و رفته رفته فاصله بین دردها کم شد

منم واژنم درد میکنه دکترم گفت استراحت کنم تا ۳۸ هفته رو پر کنم 

ی سوال نی نی شما چقدر در روز تکون میخوره از این هفته کمتر میشه آیا 

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤