2777
2789
عنوان

علائم بارداری قبل موعود پری

170 بازدید | 10 پست

میشه بگید قبل پری چه علائمی داشتید و باردار بودید؟

من به شدت دلم و کمرم درد میکنه  این درد و تقریبا از روز بیست پری داشتم و هر روز بیشتر میشه خیلی هم خسته و بی حالم از امروزم یه مقداری سینم درد میکنه شش روز دیگه مونده به پریودیم ممکنه باردار باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از 18 پری درد شدید پریودی داشتم

بعدش هر روز داشتم از عصر شروع مبشد 

ولی خفیف تر شده بود

کمردرد هم دارم

قبل پری همیشه سینه هام بعد تخمک گذاری دردناک میشدن و سفت

این ماه نشد و تازه الان شروع شده و کمی حساس شده

جوش زده صورتم و بدنم البته زیاد نیست

از 18 بی بی چک میذارم مثبت میشه

البته اولا بعد دو ساعت بعد یه ساعت و کم کم زمانش کم شد و مثبت میشدن

الان سه روزه که همون اول هاله میفته و هر روزم پررنگتر میشه

ینی روز 25 و 26 و 27

روز 25 آز دادم و بتا 4 شد و گفت منفیه

امروز 27 دورم دوباره رفتم و خداروشکر مثبت شده بود و 31.22 بود

هنوز فردا موعدم هست

رنج ازمایشگاه 25 بود به من گفت مثبته

انشاءالله برا شما هم مثبت بشه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
مبارک باشه عزیزم

ممنون گلم

انشاءالله برای شما هم مثبت بشه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات