2777
2789

دوستان من چند روزه زایمان کردم و یه مشکلی دارم اونم اینکه بچم وقتی شیر میخوره شیرم تموم میشه و وقتی خوابید اگه منم نخوابم بعدش شیر کافی ندارم درحد قطره فقط که بهش شیر بدم اخه همش شرایط نیس که با بچه بخوابم و با بچه بیدار بشم کسی این مشکلو داشته راه حلی هست؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تا نخوابی و استراحت کافی نداشته باشی شیرت ترشح نمیشه.من خودم هروقت میخوابم شیرم زیاد میشه هروقت نمیخوابم بابچه شیرم خیلی کمتره.

مایعااااااااات فراوان بخور حتما 

خدایا مواظب عزیزانم باش
دوستان من چند روزه زایمان کردم و یه مشکلی دارم اونم اینکه بچم وقتی شیر میخوره شیرم تموم میشه و وقتی ...

آره عزیزم من داشتم این مشکلو

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪
باید استراحت کنی تا شیر تولید بشه استراحت کافی باید باشه چرا نمیتونی با بچت استراحت کنی؟

خب کار خونه یا بعضی اوقات شیرمیخوره تموم میشه و فقط چرت میزنه یعنی نمیزاره من بخوابه دیشب از ۱۲ شب تا ۶صبح بیدار بود

خب تا نخوابی و استراحت کافی نداشته باشی شیرت ترشح نمیشه.من خودم هروقت میخوابم شیرم زیاد میشه هروقت ن ...

الان خونه مادرمم با اینکه همش ازم پذیرایی میکنه و غذای خوب میخورم تاثیری نداشت

روزی هشت ساعت حتما خواب داشته باش فعالیت و راه رفتن هم شیرو به جربان میندازه، آب گوشت، آب جوجه محلی کله پاچه، هلیم، شله زرد، کلی شیر میاره اینا نهایتا ظرف دوروز جواب میده این راه حلا، 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه😔 تو باید قوی تر بشی😪