2777
2789

سلام من هفت ماهمه 26هفته و سه روزم

توی هفته26لکه بینی داشتم ودرد رفتم دکتر معاینه کرد گفت یکم بازشده سرویکست

استراحت مطلقم وهفته ای ی دونه امپول پرولوتون 500میزنم تا چهارهفته شبی ی شیاف استفاده میکنم..

حالامیخواستم ببینم امپول ریه بزنم بنظرتون؟؟

واینکه مسافرت هفت ساعته برام خطرناکه؟؟

ممنون میشم کمک کنین..بعدچهارسال خدابهم داده

لطفا ی صلوات براموندنش بفرستین

ممنون ازهمه..

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعااا با این وضعیت مسافرتم میخواین برید . خیلی نترسید والااااااا . 

بشین سر جات حالا مستفرت نرید نمیشه . 

من کاربر سال 95هستم بخاطره چهلمین سال پیروزی انقلاب حساب کاربریم ترکید .خخخخ
برای مسافرت حتما با دکترت مشورت کن یه وقت خدایی نکرده واسه یه سفر همه زحماتت به باد نره عزیزم

مرسی عزیزم حتما..

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
واقعااا با این وضعیت مسافرتم میخواین برید . خیلی نترسید والااااااا .  بشین سر جات حالا مستفرت ...

شوهرم میگه نمیبرمت..ولی کلی پرسیدم 

فکر مسافرتو کلا از سرت بیرون کن،خیلی خطرناکه

جدی؟؟اره حتما

ممنون عزیزم

امپول ریه چی

بله. نباید با ماشین جایی برید . . . آمپول ریه هم باید دکتر بزنه براتون خدا بچتونو حفظ کنه الان24هفتت ...

ممنون عزیزم ولی دکتربرام ننوشت..نمیدونم چرا

ن گلم الان توی27هفته ام

جواب سوالهاتون رو دکتر باید بده. اما اگه نظر منو میخوای فکر مسافرت رو اصلاااااا نکن. تا میتونی کامل استراحت کن. امپول رو هم دکتر باید بگه. اگه احتمال زایمان بده امپول رو میزنن

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
جواب سوالهاتون رو دکتر باید بده. اما اگه نظر منو میخوای فکر مسافرت رو اصلاااااا نکن. تا میتونی کامل ...

ممنون عزیزم

ولی خیلی نگرانم گفتم خودم درخواست کنم

شوهرم میگه نمیبرمت..ولی کلی پرسیدم 

خو کلا نروووو هوسم نککنن اصلااا . 

بخدا همه دوس دارن برن مسافرت ولی واقعااا خطرناکه با وضعیت شما . خدایی نکرده وسط راه دردت بگیره میخوای چیکار کنی ؟ ارزش نداره اصلاا خودتو نی نی رواذیت کنی و هنش اسنرس داشته باشی

خو کلا نروووو هوسم نککنن اصلااا .  بخدا همه دوس دارن برن مسافرت ولی واقعااا خطرناکه با وضعیت ش ...

اره واقعا..مجبورم عیدوبمونه خونه توشهرغریب

مسافرت اصلاااااا نباید برین منم استراحت مطلق بودم ۹ ماه پاموواز خونه بیرون نزاشتم ۱۰ روز مونده ب زایمانم فقط رفتم با همسرو مامانم پاساژ نزدیک خونمون همین

اره واقعا..مجبورم عیدوبمونه خونه توشهرغریب

بجاش چند وقت دیگه سه تایی میریدایشالله. 

مام تنهایم و مجبوریم باشیم .