2777
2789
عنوان

عیدی داداشم برای من😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 67 پست

شوهر منم خاموادش از این رسما داره 

من هر سال ی چیزی براش میخرم با جعبه شیرینی براش میبرم البته توی عید میبرم نه قبلش

یکیش شوهر کرده دوتا مجردن برای اونا امسال نمیخام چیزی بخرم چون واقعا سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا چقدر پرتوقعي همين ك خانومش اومده خيلي لطف كرده

پرتوقع نیستم این چیزا احترامه من که محتاج پولش نیستم خودش نیاد پول بفرسته صدقه است مگه منم واسه خواهرشوهرم میبرم باروی باز 

استاتر  با توجه به اینکه میگی مقصر داداشت بوده و با این حال تو عذرخواهی کردی میدونم زور داره اما تجربه به من ثابت کرده یه جاهایی باید سکوت کرد و گذشت

تو ناراحتیت رو میتونی جور دیگه نشون بدی زمان همه چیز رو حل میکنه

اما الان عاقلانه ترین کار اینه احترام زن داداشت رو حفظ کنی که اومده سر جات نشسته و کادو داده

ماک ترکیم چنین چیزی رسم نیس بیخودی اسم ترکارو نگو

شوهر منم ترک رسمشون هرسال ی چیزی میخرم با ی جعبه شیرینی عید میرم خونش قبل عید اصلن نمیرم😂😂😂

دامادمونم ترک اونام رسمشون

اما عروسمون کُرد با اینکه ما رسم نداریم بنده خدا هر سال برامون عیدی میگیره دم عید وقتیم همه خونه مامانمیم برامون میاره داداشم ی پسر ما سه تا دختریم بهشم گفتیم نمیخاد میگه اصلن ما رسم داریم ی چیزی کادو بدیم به عنوان عیدی

اره ترکا اینجورن هرسال عید برا خواهرشوهر عیدی به علاوه ی غذا میبرن

عزیزم ماهم ترکیم همچین چیزی نداریم

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

مقصر اون بود من دلم نیومد کینه بشه بهش اس دادم

ببين ميگي زنش همس مادرت

يني خودش جاي پدرت

هر چي هم مقصر باشه

بزرگتره 

اونم خيلي خيلي زياد بزرگتر

برادر خيلي با ارزشه

اونم برادري كه زني به اين خوبي داره كه از اب گل الود ماهي نميگيره

برو و رسما آشتي كن

اصلا همون پول رو گل و شيريني  بخر ببر

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
چه شهری هستین....من تاحالا ندیدماز این رسما...چه خوب....یعنی برادر باید برای خواهرش قبل از عید عیدی ...

کجاش خوبه تو این وضعیت پول نداریم به خودمون فک کنیم باید برا 4 تا خواهر عیدی هم بدیم من که راضی نیستم و متنفرم از هرچی رسم و رسوم مسخره 

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

ما ترک نیستیم!! بعضی جاها رسم هست

رسومات با هم متفاوته میشناسم ترک هایی رو هم که این رسم رو دارن توهین نیست که برنخوره به کسی لطفا

چه رسم مزخرفی من باشم نمیزارم 😎😎😎

ما هم تركيم از اين رسما داريم اصلا هم مزخرف نيست همه چى كه پول نيست اين يعنى برادر به خواهرش علاقه داره و تو تركا خيلى روابط خواهر برادرى مهمه

ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به  انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب.   كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
کجاش خوبه تو این وضعیت پول نداریم به خودمون فک کنیم باید برا 4 تا خواهر عیدی هم بدیم من که راضی نیست ...

والا منم راضی نیستم واقعا دم عید غصه دار میشم 

باید برای همه عیدی بگیرم

بچه هاشون به کنار اما خب اونام بهم عیدی میدن ما ندیم بده 

بعدم دلم نمیخاد شوهرمو کوچیک کنم حتی عقدم بودم براش بردیم چقدر کیف کرده بود پیش شوهرش😂😂😂😂 البته واسه من یکیش فعلن ازدواج کرده دوتاش مجردن 

استاتر  با توجه به اینکه میگی مقصر داداشت بوده و با این حال تو عذرخواهی کردی میدونم زور داره ام ...

ممنون عزیزم جزو معدود کسایی بودی که ناراحتیمو درک کردی دوستان هنوز سر زنداداش و عیدی ترک و لر دارن بحث میکن من میدونم زنداداشم خوبه عیدی وظیفه نیست رسممون مضخرفه ترک هم نیستیم از رفتار داداشم دلم شکسته

چته دعوا داری ؟من ترکارو دیدم اینجورن چندتا از دوستام ،ترک میانه ، نیر ،سراب و تبریز همشونم این رسمو دارن . مگه قتله که اسم ترکارو نیارم بهت برمبخوره باشه شما ترک خارجید از این رسما ندارید ببخشید اسم شمارو شخصا اوردم گفتم اینا اینجورن

عزیزم ماهم ترکیم همچین چیزی نداریم

اره همه اینجوری نیستن یسریا این رسمو ندارن یسریا دارن ولی اکثرا من خودمم چون زنه ترکا شدم و چندتا دوست ترک داشتم رو این حساب گفتم ترکا چون فقط اونارو دیدم . الان یه کاربری گفت لره شوهرش و این رسمو دارن . بنظرم خوبه حالا نیازی نیست سنگین باشه ولی خب رسم خوبیه ب شرط اینکه ب کسی فشار نیاد و متوقع نباشه طرف