2777
2789
عنوان

دیده نشدن جنین تو هفته ی6

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت خودش بهت نگفت ک دوباره کی بری سونو؟؟

گفت باز2هفته دیگه تکرار کن...اما من طاقتم نمیاد..باز5شنبه میرم ی جای دیگه برا سونو ببینم چی میگن...شما نمیدونی من الان چندهفته میشم؟؟

نه ب همه ی آی وی افیها گفتن یک ماه بعد انتقال اگر مثبت شد بیاید برای سونو...منم 4هفته گذشته از انتقا ...

خوب خدایی خیلی زوده واس دیدنش.من واژینال هفت هفته و خوردی بودم تازه دید قلبشو.اونم انقد گشت.دلت روشن باشه خدا باهاته

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
گفت باز2هفته دیگه تکرار کن...اما من طاقتم نمیاد..باز5شنبه میرم ی جای دیگه برا سونو ببینم چی میگن...ش ...

عزیزم بزار همون دوهفته دیگه برو.دکترا معمولا از اخرین پریودی حساب میکنن ک بازم دقیق نیس.شما ک انتقال جنیم داشتی باید از همون روز حساب کنی

عزیزم بزار همون دوهفته دیگه برو.دکترا معمولا از اخرین پریودی حساب میکنن ک بازم دقیق نیس.شما ک انتقال ...

پنج شنبه میرم باز2هفته دیگه هم میرم...امید ب خدا...خداکنه واقعا زود باشه

ای جان مبارکت باشه عزیزم...قبلش رفته بودید دیده نمیشدن؟

نه ۴۱ روز از اولین پریودیم گدشته بود بی بی گذاشتم مثبت شد

بعد روز حدودا ۵۳ به بعد افتادم لک بینی دکتر سریع فرستاد سونو رفتم گفت دوقلو حامله ای قلباشونونم میزد

۷ هفته و۴روز بود

خدا داده بهت نگران نباش صبر کن تند تند نرو سونو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40