2777
2789

اسم خودم حانیه هستش

بین اسم آوینا و هانا موندم

تعداد رای : 44
نظرسنجی
آوینا: عشق، بانویی که مثل آب زلال و پاک است
15
34%
هانا: پناه، امید، نفس، خواهش، فریاد
29
65%
خدایا خودت مراقب دختر کوچولوم باش  ،،،نی نی یار  کاربریمو برگردون، این سومیشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم هردوش قشنگن ولی یه بار دوستم اسم بچشو گذاشت هانا بهش گفتم دلیلت چیه گفت به خاطر اینکه حتی اگه بخوایم راحت صداش کنیم هم میشه هانی و بازم معنیش قشنگه 

وقتی خودم اسم بچمو گذاشتم دیدم واقعا صدا کردن خیلی مهمه چون اسم دختر من پناه ولی وقتی صداش میکنم بعضیا فکر میکنند میگم حنا

هانا و آوینا خیلی تکراری شده امسال بیشتریا یا هانا گذاشتن یا آوینا  این دو اسم بعدا تو مدرسه ف ...

پس چی بزارم؟

نمیدونم هردوش قشنگن ولی یه بار دوستم اسم بچشو گذاشت هانا بهش گفتم دلیلت چیه گفت به خاطر اینکه حتی اگ ...

من اسمم حانیس، شوهرم حانی صدام میکنه

میترسم اسمامون خیلی شبیه هم باشه

من اسمم حانیس، شوهرم حانی صدام میکنه میترسم اسمامون خیلی شبیه هم باشه

پس دیگه واجب شد بذاری آوین

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
پس دیگه واجب شد بذاری آوین

آوین هم قشنگه ولی تو فامیل دورمون آوین داریم

اونقدرررر تو این چند سال اخیر دختر زیاد به دنیا اومده تو فامیلامون ،که اسمی دیگه باقی نمونده😂😂