2777
2789
عنوان

بچه ها چیکا کنم

145 بازدید | 7 پست

بچه ها من الان باردارم باید 7 هفته باشم ولی طبق سونو ک دیروز انجام دادم 6 هفته و 3 روزمه

پریشب ساعت 3 یهو با دل درد از خواب بیدار شدم رفتم دستشویی چند قطره خونریزی داشتم با هول و استرس رفتم بیمارستان سونو گرفتن تو سونو همه چی اوکیه 

ولی گفت یک هفته استراحت مطلق ک بعد سونو بگیرم ببینم چی شده

گفت تهدید به سقط هستی همه چی ب سونو بعدی بستگی داره

من 4 مال قبل بارداریم یه سقط دیگه داشتم خیلی میترسم

به نظرتون چیکا کنم کسی سابقه داشته ایا

منم ک لکه بینی داشتم اوایل بارداریم دکترم بهم شیاف داده بود با روزی یدونه امپول پروژسترون. و فقط میگفت اساراحت کن... ۲۰ تا امپول زدمو هر ۱۲ س هم شیاف ک خدارو شکر قط شد

زندگی با یاد خدا زیباست💖
منم ک لکه بینی داشتم اوایل بارداریم دکترم بهم شیاف داده بود با روزی یدونه امپول پروژسترون. و فقط میگ ...

به من هیچی نداد گفت چون هنوز قلبش تشکیل نشده دارو نمیدم بهت باید تا هفته دیگه ضبر کنی ببینیم چی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش.منم دو تا سفط داشتم الانم هشت هفتمه هفته پیش رفتم سونو گف جنین6هفته س یعنی ی هفته کمتر گف دکترم ب منم گفته تخدید ب سقطی چون خونریزی دارم شیاف استفاده میکنم و استراحت میکنم اوکیه پا میشم خونریزیم شدید تو این ی هفته اونقدر تاپیک زدم بچهایی بودن میگفتن با شرایط بدتر بچه هاشون سالم دنیا اومده بد ب دلت راه نده..امیدت ب خدا باشه استراحت کن سونو بعدی انشالله همه جی روبراهه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد