دوستان گرامی اگر شما هم از ویزیت دسته جمعی توسط پزشک زنان خسته شده اید و این رو حق انسانی خود می دانید که مانند سایر کشورها به حقوق مادران باردار و زنان بیمار احترام گذاشته شود با درج کلمه اعتراض دارم در پایین این پست نشان دهید که مایلید مانند یک انسان با شما رفتار شود و به ویزیت دسته جمعی اعتراض دارید ... اگر امضا به حد قابل قبولی برسد کمپین اصلی راه اندازی خواهد شد .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
کمپین نمیخواد که خب ویزیت دسته جمعی کلا پیش هر پزشکی غیر قانونیه من یه بار رفتم داخلی منشی چند تا رو باهام فرستاد تو نوبت من بود منم کردمشون بیرون هیشکی ام جراتتتت نکرد حرفی بهم بزنه خود پزشکام میدونن این کار غیر قانونیه خودتون از حقتون دفاع کنین